1. DOL

ACH Volley s težavami do druge zmage

Objavljeno 14. april 2013 23.52 | Posodobljeno 14. april 2013 23.52 | Piše: STA, S. U.

Četrta tekma bo v torek v Kamniku, kjer ACH Volley že lahko osvoji jubilejni deseti naslov državnih prvakov in drugega, odkar so doma v Ljubljani.

LJUBLJANA – Odbojkarji ekipe ACH Volley so v Tivoliju v tretji tekmi finala 1. DOL Radenska Classic s 3 : 1 (–26, 23, 25, 22) premagali Calcit Volleyball in povedli z 2 : 1 v zmagah. Četrta tekma bo v torek v Kamniku, kjer ACH Volley že lahko osvoji jubilejni deseti naslov državnih prvakov in drugega, odkar so doma v Ljubljani.

Branilci naslova so sicer do zmage prišli veliko težje kot pred tednom dni. V prvih treh nizih so odločale malenkosti. In če so v prvem nizu nekaj več sreče imeli kamniški odbojkarji, je bila ta v tretjem na strani ljubljanske ekipe. Toda v četrtem nizu so si aktualni državni prvaki že do drugega tehničnega odmora priigrali visoko prednost (16 : 9), ki jim je kljub zagrizenemu boju tekmecev zadostovala za zmago.

V zmagah tako zdaj z 2 : 1 vodi ACH Volley, četrta tekma finala končnice pa bo že v torek ob 17.00 v kamniški športni dvorani.

Deli s prijatelji