MARILYN BALOTELLI

Balotelli se rad preoblači v žensko

Objavljeno 30. april 2012 20.05 | Posodobljeno 30. april 2012 20.08 | Piše: Mi. S.

Gre Mario Balotelli po stopinjah Dennisa Rodmana, ki se je tudi rad preoblačil v ženske?

Vedno kontroverzni Mario Balotelli, italijanski reprezentančni nogometaš in član Manchester Cityja, čigar nenavadnosti in neumnosti se je nabralo že za nekaj debelih knjig (še dobro, da imamo dandanašnji za shranjevanje tolikšnih informacij zgoščenke), je spet prišel pod drobnogled angleških tabloidov.

Tokrat je spregovorila njegova (nekdanja) ljubica, privlačna blondinka Chloe Evans. Razkrila je, da se Mario zelo rad preoblači v žensko: »Pri meni si je sposodil maskaro, šminko, puder, na glavo pa si je poveznil tudi lasuljo,« je dejala Chloe, s katero je Mario varal svojo zaročenko Raffaello Fico. Ampak Mario ne bi bil Mario, če ne bi takole mimogrede obdeloval še Jenny Thompson, ki se tudi uradno ukvarja s prodajo spolnih storitev in katere kakovost je večkrat preizkusil tudi Marijev hudi sovrag na nogometnih zelenicah Wayne Rooney.

»Nekega večera nama je bilo dolgčas in jaz sem predlagala, naj se preobleče v žensko. Dala sem mu lasuljo, šminko, puder in maskaro in nenadoma je pred mano stala prava Marilyn. Bilo je zelo zabavno, Mariu je bilo vse skupaj tako všeč, da se je dolgo časa ogledoval v zrcalu.«

Na koncu je še priznala, da mu pristajajo tudi ženske obleke in da ima Mario izjemno lepe noge (za moškega, preoblečenega v žensko).

Deli s prijatelji