ZANIMIVO

Japonci oblegali kranjsko firmo

Objavljeno 06. september 2011 21.47 | Posodobljeno 07. september 2011 11.00 | Piše: B. F.

Kriza tudi na ljubljanskem avto-moto sejmu

Pia in Naya nista prali samo avtomobilov

Letošnji Avto-motor show na Gospodarskem razstavišču je bil skromnejšega obsega kot v preteklosti. Poznavalci trdijo, da je za prodajalce prevoznih sredstev napočil čas sedmih suhih krav.

Se je pa veliko obiskovalcev smukalo okoli stojnic z drugačno ponudbo. Tako smo lahko opazovali pranje avtomobila, kot ga znata uganjati dve naši najprepoznavnejši striptizeti Pia in Naya. Zanimivo se je bilo sprehoditi med obnovljenimi starodobniki, nekaj pozornosti pa so pritegnili tudi motoristični cirkusanti s svojimi vragolijami.

Uspešna gorenjska firma

Na sejmu se je potikalo precej kitajskih in japonskih poslovnežev; najbolj so oblegali stojnico podjetja Nahtigal motors iz Kranja. Gorenjci so eni najbolj znanih ponudnikov in serviserjev azijskih motociklov, poleg tega so k nam pripeljali linijo dirkaških oblačil slovitega italijanskega šampiona Valentina Rossija, ki ga je predstavljala njihova hostesa in študentka ekonomije Urška Gornik. Stojnica Nahtigal motors je dokaz, da lahko tudi majhna podjetja uspejo v velikem motosvetu.

Deli s prijatelji