ŠIFRA: CVETKA

Mihaelina svetovalnica: La kako naj s tem fantom?!?

Objavljeno 11. april 2020 18.50 | Posodobljeno 11. april 2020 15.38 | Piše: Mihaela Malečkar

Opazujte, kako se v vas rojeva ljubezen do sebe, do življenja, kako se rojeva svežina, pomlad, mladost.

Mihaela Malečkar FOTO: Katja Golob
Najprej bi vas prosila, da mi odgovorite na vprašanje glede službe. Pripravljala sem nov projekt, ki bi se moral dogoditi sredi aprila, zdaj pa razmere to onemogočajo. Ogromno upov sem imela zaradi tega projekta, res me skrbi, ali bom finančno zmogla, če ta projekt pade. In glede ljubezni, kako naj s tem fantom. Rada se imava, vendar so čisto realne omejitve, da izživiva to ljubezen.

Pozdravljena, Cvetka, vsi smo na istem, ni kaj. Veliko nas je imelo predvidene projekte in nas je življenje streslo, ustavilo. Horarna karta pravi, da najmanj mesec in pol ne bo nič novega na poslovnem in finančnem področju, da bo šele takrat nov začetek in nova energija. Do takrat pa ne spite, brusite ideje in zamisli, načrtujte in bodite ves čas prisotni po družabnih omrežjih, da se ne pozabi na vas. Razmislite tudi za naprej, kaj vse bi se dalo narediti drugače, z modernimi načini povezovanja. Velike stvari se dogodijo na podlagi veliko drobnega truda pred tem, le vztrajno in pogumno naprej.

Kar se fanta tiče, pa ne vem, kaj vam reči. Gre za iskrena čustva ljubezni, vendar so tudi čisto konkretne omejitve, zaradi česar se potem teh čustev ne more tako spontano in odprto izražati. Poskusite z energijo ljubezni razširiti svoje srce in spodbuditi svojo ustvarjalnost. Torej vzemite energijo, ki jo ta fant odklepa v vas, in kljub omejitvam, ki jih odnos ima, občutite transformacijo vas kot ženske, tako telesno kot energijsko. Včasih so ljubezni, ki se ne spremenijo v partnerstvo, in nimajo potenciala za razvoj v konkretnem, tiste, ki nam največ dajo. Saj nas odpro, tako seksualno kot čustveno, in ker vsa ta energija ne more biti sproščena in izživeta, se jo da usmeriti v notranji razvoj ljubezni do vsega in po drugi strani je vsa ta strastna energija tudi ogromna življenjska energija, ki spodbuja kreativnost.

Opazujte, kako se v vas rojeva ljubezen do sebe, do življenja, kako se rojeva svežina, pomlad, mladost. Poskušajte vse to pretvarjati v zadovoljstvo in radost. Fant pa vas potrebuje in vas bo potreboval še dolgo, kot pomembno svetlo in modro vodstvo.
Toda vse to samo, če ohranite nadzor in bo s tem ljubezen med vama postala del velike energije dušne Ljubezni.
Deli s prijatelji