VRNITE GA

Nevarna igrača: laserska pištola, ki jo morate zavreči

Previsok zvočni tlak, preveč nabrekljivi projektili in neustrezna prisesalna kapica predstavljajo resno tveganje za zdravje otrok. 
Fotografija: Zdravstveni inšpektorat RS je iz prodaje odpoklical igračo laserska pištola z izstrelki (Absorbent Bomb Gun), ki se prodaja v trgovini Kitajsko skladišče na Slamnikarski 14 v Domžalah. Opravljene analize igrače so pokazale, da vzorec ni prestal preizkusa. FOTO: Zdravstveni inšpektorat RS
Odpri galerijo
Zdravstveni inšpektorat RS je iz prodaje odpoklical igračo laserska pištola z izstrelki (Absorbent Bomb Gun), ki se prodaja v trgovini Kitajsko skladišče na Slamnikarski 14 v Domžalah. Opravljene analize igrače so pokazale, da vzorec ni prestal preizkusa. FOTO: Zdravstveni inšpektorat RS

LJUBLJANA – Zdravstveni inšpektorat RS je iz prodaje odpoklical igračo laserska pištola z izstrelki (Absorbent Bomb Gun), ki se prodaja v trgovini Kitajsko skladišče na Slamnikarski 14 v Domžalah. Opravljene analize igrače so pokazale, da vzorec ni prestal preizkusov.

Kategorija laserja in LED nista primerni za igračo, poleg tega so neskladnosti igrače še previsok zvočni tlak, preveč nabrekljivi projektili in neustrezna prisesalna kapica, kar predstavlja resno tveganje za zdravje otrok.

Serijska oznaka izdelka je M:138C, koda EAN pa 2016123100730. Zdravstveni inšpektorat RS kupcem svetuje, da izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo na mesto nakupa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije