PRENOSNI ZVOČNIK

Maršal za na pot

Prenosni zvočnik stockwell legendarne firme Marshall je prikupna izbira za vse potujoče rockerje.
Fotografija: Marshall stockwell tehta le 1,2 kilograma, v sebi pa skriva dva desetvatna ojačevalnika. FOTO: Marshall
Odpri galerijo
Marshall stockwell tehta le 1,2 kilograma, v sebi pa skriva dva desetvatna ojačevalnika. FOTO: Marshall

Med nami je veliko rockerjev in med njimi jih precej brenka na kitaro. Ampak ne na akustično, na tisto ta pravo rockersko – električno. A ko pridejo počitnice, mora kitara ostati doma, saj brez ojačevalnika in zvočniške kište pač ne dela. Na srečo obstaja vrsta aplikacij za pametne telefone, ki simulirajo najbolj znane kitarske ojačevalnike, a zvok na slušalkah le ni pravi. Ker pa živimo v času mobilnosti, si lahko potujoči rockerji omislijo tudi prave male prenosne zvočnike, ki so videti kot ta prave kište.

Lep primer je stockwell bluetooth travel speaker, najmanjši prenosni zvočnik, ki ga izdeluje legendarna firma Marshall. Z njim si lahko s pomočjo kitarskih aplikacij tudi na poti pričaramo pravi kitarski zvok, seveda pa od štirih malih zvočnikov (dva visoko- in dva nizkotonca) ne moremo pričakovati ravno koncertnih jakosti.

Ocene zvočnika so pretežno pozitivne, manjka mu le nekaj basov, drugače pa ponuja lep in čist zvok. Baterija zdrži več kot 25 ur, kar je več kot dovolj, poleg 3,5-milimetrske avdiovtičnice pa ima tudi USB-vhod in še bluetooth obvlada. Cena ni ravno nizka za prenosni zvočnik, a za dobrih dvesto evrov si lahko tudi na dopustu pričaramo nekaj marshallovskega občutka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije