Predstavitvena informacija

"Active Escape Retreat" v čarobnem okolju otoka Lošinj

Za vse tiste, ki jim v polnih dnevnih urnikih kronično zmanjkuje časa za telovadbo, počitek, skrbi zase in za svoje zdravje.
Fotografija: Active Escape Retreat FOTO: Lošinj Hotels & Villas
Odpri galerijo
Active Escape Retreat FOTO: Lošinj Hotels & Villas

Za vse tiste, ki jim v polnih dnevnih urnikih kronično zmanjkuje časa za telovadbo, počitek, skrbi zase in za svoje zdravje, Lošinj Hotels & Villas ter OrlandoFit prvič organizirata »Active Escape Retreat«, ki bo potekal od 30. aprila do 5. maja.
 
V le šestih dneh intenzivnega poučevanja in treningov bodo lahko vsi prijavljeni »spoznali« svoje telo ter se skozi določanje individualnih potreb in ciljev naučili, kako priti v formo, idealno do poletja.
 
Ta edinstveni program podpisuje Orlando Lopac, cenjeni osebni trener, fitness svetovalec in izobraževalec, ki je skupaj z vrhunskim timom strokovnjakov iz Lošinj Hotels & Villas oblikoval ta program aktivnih počitnic na enem izmed najlepših in najbolj zdravih otokov na Mediteranu, otoku vitalnosti, otoku Lošinju.
 
„Active Escape Retreat“ je zasnovan kot šestdnevne aktivne počitnice z nastanitvijo v luksuznima hoteloma Bellevue in Alhambra v lošinjskem zatoku Čikat, enem izmed najlepših in najlepše dišečih zatokov na Jadranu. Bivanje je lahko daljše ali krajše, glede na individualne potrebe, prehrana pa je posebej zasnovana ravno za to priložnost ter bo popoln spremljevalec k fizičnim aktivnostim.
 
V okviru programa lahko uporabljate tudi posege v Bellevue Spa Clinic; nekateri od posegov v paketu, kot je npr. alkalna kopel za razstrupljanje ali CryoSauna, bodo prispevali k še hitrejšemu rezultatu.
 
Izkoriščanje aktivnih počitnic daleč od vsakodnevne rutine je vsekakor ena najboljših rešitev, če želite hitro priti v formo. Rezultati bodo zelo hitro vidni na vseh življenjskih področjih. Napolnili se boste z vitalno energijo, spremenili pogled na življenje, zgradili bolj zdrave navade in dosegli ne le toliko zaželeno postavo za plažo, temveč tudi dobro počutje v lastni koži, razstrupljanje organizma in ravnovesje telesa in duha.

Active Escape Retreat FOTO: Lošinj Hotels & Villas
Active Escape Retreat FOTO: Lošinj Hotels & Villas

Takšni programi predstavljajo neke vrste inovacijo v turistični ponudbi na Hrvaškem, medtem ko so tujci vajeni kratkih aktivnih počitnic, katerih cilj je ravno učenje in sprejemanje zdravih življenjskih navad.
 
Ko enkrat vidite, kaj vse premore vaše telo ter koliko ste fizično napredovali v kratkem času, si boste želeli za vedno se držati vsega, kar ste se naučili o treningu. Globoko sproščanje, ki ga boste doživeli med bivanjem na tem čarobnem dišečem otoku, vas bo naučilo prepustiti skrbi in se osredotočiti na sedanji trenutek; prehrana, ki sledi celotnemu programu ter nasveti nutricionista pa vam bodo po vrnitvi podali dodatni navdih za vzdrževanje dobrega zdravja tudi za mizo, kar je pomembnejše od redne telesne aktivnosti.
 
Šest dni, posvečenih bolj zdravi lastni prihodnosti, so najboljše darilo, ki si ga lahko podarite. Postava za plažo pa bo samo prikladna vidna posledica spremembe in novih navad. Za več informacij sledite povezavi.
 
V le šestih dneh do moči in znanja za telo, o kakršnem se lahko le sanja!
 
Svoje mesto rezervirajte:
E-mail: booking@losinj-hotels.com
Tel: +38551 661 101
www.losinj-hotels.com

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije