Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Oglaševanje

 


(za ogled potrebujete program Adobe Reader)


 

 
 
 
 
 
Novosti so vedno priložnosti za drzne. Za nove načine in oblike sodelovanja, za premikanje ustaljenih vzorcev in meja. Kot osrednja in vodilna medijska družba v Sloveniji razvijamo učinkovite rešitve za komuniciranje s celotno slovensko javnostjo.
 
Na spremenjeno medijsko potrošnjo in smernice odgovarjamo s svojimi desetimi vodilnimi blagovnimi znamkami, ki vstopajo na nove platforme in krepijo stik s svojimi javnostmi s pomočjo novih produktov. Stopite v stik z nami in pripravili vam bomo ponudbo za oglaševanje, ki bo primerna za vaše potrebe, cilje in obseg poslovanja. 
 
 
 
Kontakti:
- Za oglase v tisku nam pišite na naslov oglasi@delo.si oz. nas pokličite na telefonsko številko (01) 47 37 500.
- Za oglase na spletni strani in iPadu pišite gdč. Marjani Volk na naslov marjana.volk@delo.si oz. pokličite na telefonsko številko (01) 47 37 564.
 
 
 
Slovenske novice: najbolj bran slovenski časnik
 
Doseg: 313.000 bralk in bralcev
Povprečna tiskana naklada: 86.771
 
Že dve desetletji najbolj priljubljen časopis v Sloveniji. Bralcem prinaša širok nabor vsebin – sočasno informira, pojasnjuje, komentira in ponuja obilo razvedrila. Zgodbe malega človeka iz vsakdanjega okolja so zaščitni znak časopisa, ki je prisoten po vsej Sloveniji ter presega generacijske in tudi regionalne razlike. Slovenske novice so daleč najbolj bran slovenski časnik, saj ga dnevno bere 313 tisoč ljudi.
 
Posebnosti naših bralcev
 
19 % prebivalcev Slovenije, ki so stari med 10 in 49 let, bere Slovenske novice. Slovenske novice bere 39 % (39.000) slovenskih osnovnošolcev, srednješolcev in študentov. Med bralci je kar 94.000 takih, ki so glavni nakupni člani v gospodinjstvu. Slovenske novice imajo velik doseg med moškimi v starostnem razredu od 36 do 49 let (27 % bralcev) in v tem segmentu imajo največjo prednost pred drugimi dnevnimi časopisi. 74 % ženskih bralk Slovenskih novic meni, da so oglasi dober vir informacij.

 

Tematske priloge in sklopi:
  • Ponedeljek: Finale, Izbrano
  • Torek: Ona, Eko, Bio, Agro
  • Sreda: Delo in dom, Astronovice 
  • Četrtek: Polet, Tedenska tribuna 
  • Petek: Vikend, Zdravje 
  • Sobota: Okusi

 

 
 
 
Slovenskenovice.si - najhitreje rastoči slovenski novičarski spletni portal
 
Število mesečnih uporabnikov: 269.000
Število prikazov: 17 milijonov
(podatka za november 2012, vir: MOSS).
 
Osrednji novičarski spletni portal slovenskenovice.si odlikujejo zgodbe, ki jih piše vsakodnevno življenje. Obveščajo o vsem, kar zadeva življenje ljudi pri njih doma in v soseščini. Portal objavlja najbolj aktualne novice s preverjenimi podatki, pri čemer je pri nekaterih temah hitrejši od konkurence in postaja čedalje bolj citiran vir tudi pri drugih medijih. Več kot 80 odstotkov novic je lastnih, ustvarjenih iz vrst uredništva spletne in tiskane izdaje Novic. Portal je s prenovo postal še bolj odprt in dostopen bralcem.
 
Posebnosti naših uporabnikov:
 
Med našimi uporabniki je 53 % moških in 47 % žensk. 71 % jih je odgovornih za nakupe v svojem gospodinjstvu. Bralci so na portalu aktivni in odzivni – vsebine pogosto delijo s prijatelji na družabnih omrežjih in so aktivni prijatelji strani Slovenske novice na Facebooku. Slovenskenovice.si dosegajo 24 % osnovnošolcev, dijakov oz. študentov.
 
 

 

Več informacij o priložnostih za oglaševanje v medijih družbe Delo, d. d.