PRAZNA

Kresalova ostala brez uhanov

Objavljeno 30. november 2011 10.00 | Posodobljeno 30. november 2011 10.00 | Piše: A. L.

Uhanov, ki jih je pošteno plačala, kot je sama poudarjala, ni na spregled

Katarina Kresal brez uhanov, 10. november

LJUBLJANA – Kjer koli smo v zadnjem času opazili nekdanjo ministrico Katarino Kresal, ki je še vedno predsednica stranke LDS, se nam je zdelo, da na njej nekaj manjka. Naposled se nam je posvetilo: na njenih ušesnih mešičkih so luknje, v njih pa ni dragocenih uhanov. Ne biserno belih, ne diamantnih, ne smaragdno zelenih. Le kam so izginili?

Spodobna eksministrica?

Kampanja je v polnem zamahu, Kresalova pa se pojavlja v številnih krajih po Sloveniji. Pri tem je obkrožena z množicami ljudi, tudi brezposelnimi. Verjetno bi se bilo nespodobno, če že ne nesramno, pred njimi pojaviti s pregrešno dragimi uhani, v krznenem plašču in s torbico znamke Luis Vuitton. Naj namignemo: slednja je nosila nekdanja šefinja Pahorjevega kabineta Simona Dimic v precej neprimernih trenutkih.

Kakšen je resnični razlog za odločitev Kresalove, smo vprašali zadolžene za stike z javnostjo v strank LDS. Odgovorov do objave članka še nismo prejeli.

Kavčiča zmotili uhani Kresalove

Spomnimo, uhani Kresalove so jezili tudi pokojnega ustanovitelja Ljubljanske banke in politika Nika Kavčiča. »V eni večerni oddaji je bila, iz ušes sta ji visela dva diamantna uhana. Takoj za tem sem poslušal, da za mladenko z rakom zbirajo po državi zamaške. Naj bi ona pri priči snela uhane in jih vrgla v tisti fond za zamaške,« je bil oster.

Deli s prijatelji