OGORČENE

Znanim igralkam ukradli fotografije, gole pristale na spletu

Objavljeno 01. september 2014 14.29 | Posodobljeno 01. september 2014 14.30 | Piše: A. L.

Ukradli so jih J-Law, Kate Upton, menda tudi mladi Seleni Gomez in še mnogim drugim. Nekatere so pristnost fotografij potrdile.

Jennifer Lawrence je odločno zakorakala tudi v letošnjo sezono podeljevanja nagrad.

Igralki Jennifer Lawrence (J-Law) in Kate Upton sta se znašli med stotnijo znanih žensk, ki so žrtve neznanega hekerja ali hekerke. V Applovem oblaku icloud sta namreč shranjevali svoje fotografije, na katerih sta tudi goli, in nedavno pristali na spletnih forumih in omrežjih (povezava na twitter, kjer z malo truda najdete njene fotografijeimage) in v nekaterih medijih. Twitter že odstranjuje račune, ki delijo fotografije.

Predstavnik za odnose z mediji oskarjevke Lawrenceove je že potrdil, da so fotografije njene, ob tem pa dodal, da gre za grobo kršitev zasebnosti, vse, ki bodo fotografije objavili, pa bodo sodno preganjali. Njenih fotografij naj bi bilo kar 60, poleg tega naj bi obstajal še njen seksvideo.

Posnete doma in z možem

Med prizadetimi je tudi Mary Elizabeth Winstead, ki je na twitterju zapisala, da so bile fotografije posnete pred leti z njenim možem v zasebnosti njunega doma: »Tisti, ki gledate te fotografije, upam, da se dobro ob tem počutite.«

Fotografije, na katerih sta goli Selena Gomez in Kim Kardashian, naj bi bile prav tako ukradene, a se menda še niso znašle na spletu. Kardashianovo smo sicer že videli popolnoma golo in nadvse dejavno v domačem pornovideu.

Deli s prijatelji