GLASNO

Žepni zvočniki

Objavljeno 13. februar 2014 13.04 | Posodobljeno 16. februar 2014 13.27 | Piše: Nenad Vučić
Ključne besede: zvočnik

Majhni in praktični prenosni zvočniki za mobilno zabavo so lahko prava atrakcija.

Spontane zabave so med mladimi vse pogostejše. Glasba takrat večinoma odmeva iz pametnih mobilnih telefonov, a ti kljub kakovostnemu zvoku za zabavo niso primerni. Mobilni zvočniki so zato čedalje bolj priljubljeni – tudi med mladimi po srcu!

Zvok v barvah

Mobilni zvočnik Logitech X100 z dih jemajočim dizajnom kljub majhnim meram poskrbi za kristalno čiste melodije. Ne glede na to, kje ga uporabljate, se prilagaja vašim potrebam z bluetooth povezljivostjo, peturnim trajanjem baterij in vgrajenim mikrofonom za prostoročno telefoniranje. Še več: na voljo je v petih drznih barvah, ki še poudarijo njegovo vpadljivost. Poleg tega lahko s priročnim mikro USB-kablom preprosto napolnite vgrajeno litij-ionsko baterijo in ga pripravite na naslednjo avanturo.

Neuničljiva glasba

Majhen zvočnik Philips DOT (SB2000), ki je velik ravno toliko, da se prilega dlani, navduši tako s priročnostjo kot kakovostjo zvoka. Ker je praktično neuničljiv ter odporen proti udarcem in vlagi, ga lahko uporabljate vedno in povsod, ne glede na vremenske razmere in okoliščine. Vgrajen ima senzor, ki predvajanje glasbe – če ga obrnete na glavo – samodejno izključi, nato pa znova vključi, če ga postavite v pravilni položaj. Vzdržljiva baterija za ponovno polnjenje in mikrofon za brezžično telefoniranje pa poskrbita, da je nepogrešljivi spremljevalec na vsakem koraku.

Velika tableta zabave

Zvočnik Beats Pill XL podjetja Beats by Dre je velik, glasen in ima vgrajen ročaj za lažje prenašanje. Zaradi svoje velikosti z zvokom zapolni večji prostor ali omogoča spontano razpravo. Z mobilnimi napravami ga preprosto povežete s povezavo bluetooth. Da pa se zabava ne bo nepričakovano prekinila zaradi praznih baterij, je opremljen tudi z vizualnim prikazom njihovega stanja.

Tudi za vsakodnevno uporabo

Zakaj ne bi začeli dneva z glasbo bogatega in jasnega zvoka? Pri Sonyju so s prenosnim zvočnikom ICF-CS20BT pomislili tudi na vsakodnevno uporabo. Radioura omogoča dvojni alarm, vključno s prebujanjem ob najljubši skladbi, ki jo z bluetoothom lahko prenašate z ipoda ali iphona. Ob tem omogoča tudi brezžično sprejemanje klicev. Da boste vse to lahko naredili, se s pametnim telefonom NFC preprosto dotaknete zvočniške postaje za takojšnje pretakanje glasbe in upravljanje seznama predvajanja.

 

Deli s prijatelji