NA PROSTEM

Za spontano zabavo

Objavljeno 11. julij 2014 00.37 | Posodobljeno 11. julij 2014 00.37 | Piše: Nenad Vučić

Prenosne zvočnike preprosto vzemite s seboj, kamor koli se odpravite – na plažo, piknik ali v pisarno –, jih povežite z mobilnikom in zabava se lahko začne!

Včasih so poleti na sprehodu poslušali lajnarje, danes pa je že zlajnana trditev, da svojo glasbeno zbirko prenašamo s seboj na pametnih telefonih. Seveda pa za dobro, spontano zabavo potrebujemo tudi kakovosten zvočnik.

Uživajte v mobilnem zvoku, kjer koli že ste. Zvok lahko upravljate prek mobilnega telefona in omrežja wi-fi. Hitro povežite telefon z zvočnikom s tehnologijo NFC. Lahko ga uporabite tudi za prostoročno telefoniranje. Opica kot cedilo za čaj Čebela, polna medu Igraj glasbo, prvič

Podjetje Sonos z modelom Play:1 ponuja majhen, a zmogljiv zvočnik hi-fi, ki omogoča preprosto povezavo v vaše omrežje. Postavite ga lahko v kateri koli prostor in prek povezave wi-fi upravljate s telefona ali tablice. Podpira različne glasbene storitve, od knjižice iTunes prek Google Pure Music do TuneIn ter Deezerja. Če se odločite za več zvočnikov, jih lahko namestite tako, da vam bo glasba sledila iz prostora v prostor.

Glasbena skrinjica

Samsung je z izdelkom Level Box ponudil stereo zvočnik, ki ga preprosto povežete s pametnim telefonom s funkcijo NFC in z bluetoothom. Povezava je ustvarjena v hipu in že lahko uživate v glasbi po lastni izbiri. Če imate starejši mobilnik, pa sta na voljo tudi 3,5-milimetrski avdiopriklop ter mikro USB-povezava. Že tako odlični zvok nadgradi še edinstven kovinski videz, ki poskrbi, da zvočnik pritegne številne poglede.

Združite naprave

Zvočnik Philips BT2500 odlikuje domiseln in simpatičen dizajn v črni ali beli barvi. Z brezžično tehnologijo bluetooth s kakovostnim zvokom najljubše glasbe vnaša ritem v naš vsakdanjik. Vgrajen mikrofon omogoča prostoročno telefoniranje, priključek avdio poskrbi za povezljivost z drugimi napravami, z uporabo bluetootha pa lahko glasbo predvajate brezžično. Vgrajena polnilna baterija omogoča, da zvočnik vzamete, kamor koli se odpravite, tako v pisarno, na piknik kot na plažo. Lahko ga celo privežete s trakom ali vtaknete v žep oziroma torbico.

Deli s prijatelji