DIGITALCI, POZOR!

Služba vas išče: razpis za promocijo in trženje MOSS

Objavljeno 16. oktober 2015 16.34 | Posodobljeno 16. oktober 2015 16.34 | Piše: E. N.

Slovenska oglaševalska zbornica je začela postopek izbora izvajalca storitev promocije in trženja projekta Merjenje obiskanosti spletnih strani – MOSS v projektnem obdobju 2016–2018.

Raziskava MOSS poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ) že vse od leta 2006. V treh razpisnih obdobjih so raziskavo MOSS izvajale raziskovalne hiše Aragon, Valicon s podizvajalcem Gemius iz Poljske in v tekočem razpisnem obdobju Gemius Adria iz Ljubljane. 

Svet pristopnikov MOSS, med katerimi so tudi vaše Slovenske novice, ki veljajo za najbolj brani tako časopis kot tudi časopisni portal daleč naokrog, si v novem razpisnem obdobju želi intenzivnejšega zastopanja skupnih interesov pristopnikov in vodstva projekta. Zlasti stremi k povečanju investicij na slovenskem spletnem trgu. Zato začenjamo postopek izbora izvajalca storitev promocije in trženja MOSS za novo projektno obdobje 2016–2018.

Na podlagi vabila k oddaji ponudbe so k sodelovanju vabljena podjetja in fizične osebe s statusom s. p. Zainteresirani ponudniki lahko svoje ponudbe oddate do 2. novembra 2015.

Zainteresirani ponudniki (če ste fizična oseba, morate imeti odprt s. p.) lahko celotno dokumentacijo Vabila k oddaji ponudb za izbor izvajalca storitev promocije in trženja projekta MOSS 2016–2018 prevzamete na SOZ, kontakt Petra Prelog (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; 01 439 6057).

Deli s prijatelji