NAJBOLJŠI

Slovenski avto leta 2018

Objavljeno 02. december 2017 10.48 | Posodobljeno 02. december 2017 10.48 | Piše: S. I.

Bralci Slovenskih novic lahko izbirate med številnimi novimi modeli avtomobilov na slovenskem trgu; glasujete lahko tudi na naši spletni strani.

Golfa letos ni med kandidati, doslej pa je slavil že štirikrat, nazadnje leta 2013, medtem ko si je Volkswagen že sedemkrat prislužil naziv slovenski avto leta. Če k temu prištejemo še po dve zmagi Audija in Škode, je skupina VW že enajstkrat osvojila ta laskavi naziv. FOTO: Aleš Černivec

Kot že nekaj sobot bralce in bralke Slovenskih novic spet vabimo h glasovanju za 26. izbor Slovenski avto leta, v katerem letos sodeluje kar 36 avtomobilov. V finale bodo prišli tisti, ki bodo dobili največ glasov občinstva, pet finalistov pa bodo januarja 2018 ocenili še novinarji sodelujočih medijev. Model, ki bo prejel največ točk, bo postal slovenski avto leta 2018, ob končnem izboru pa bomo izžrebali tudi nagrajence med glasovalci.

Glasovnico bomo na straneh Obratov v Slovenskih novicah objavili še prihodnji dve soboti, zadnjo 16. decembra. Izpolnjeno in prilepljeno na dopisnici jo pošljite na naslov Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Obrati. Upoštevali bomo vse, ki jih bomo prejeli do vključno 18. decembra 2018; fotokopirane pa bomo izločili. Glasujete lahko tudi z elektronsko glasovnico na spletni strani slovenskenovice.si/avtoleta.



Seznam avtomobilov v izboru

alfa romeo stelvio
audi A5
audi Q5
BMW serija 5
BMW X3
citroën C3 aircross
citroën C3
ford fiesta
ford ka +
honda civic
hyundai i30
hyundai ioniq
hyundai kona
jeep compass
kia niro
kia picanto
kia rio
kia stonic
land rover range rover velar
mazda CX5
mini countryman
nissan micra
opel crossland X
opel insignia
opel grandland X
peugeot 5008
renault koleos
seat arona
seat ibiza
suzuki ignis
suzuki swift
škoda kodiaq
toyota C-HR
volvo XC60
volkswagen arteon
volkswagen polo
volkswagen T-roc

 

Deli s prijatelji