OGLAS

SIM 2 za vašo drugo napravo

Objavljeno 12. november 2012 11.00 | Posodobljeno 12. november 2012 11.06 | Piše: E. N.
Ključne besede: oglas mobitel

V dobi telekomunikacij in vesolja interneta ter mobilne telefonije smo izgubljeni v kupu naprav, ki nam olajšujejo vsakdanjik, upravljanje vseh hkrati pa je včasih naporno.

Ste eden izmed tistih, ki ne more brez pametnega mobitela in tablice hkrati? Ali pa vam uporaba službenega in osebnega mobilnega telefona povzroča preglavice?

Vsakodnevna souporaba mobitela, tabličnega računalnika, računalnika s kartico SIM in prenosnih MiFi-modemov nedvomno pomeni izziv. Pri Telekomu Slovenije se tega zavedajo in razumejo svoje uporabnike, zato ponujajo odlično rešitev. Olajšali so (so)uporabo različnih naprav hkrati in ponujajo storitev SIM 2 za drugo napravo.

Storitev SIM 2 vam omogoča, da zakupljene količine svojega naročniškega paketa uporabljate na kar dveh SIM-karticah. Storitev lahko uporabite za prenos podatkov na dveh napravah hkrati, odlična pa je tudi možnost klicanja in pošiljanja SMS- ali MMS-sporočil z dveh različnih mobitelov. Na obeh boste imeli isto telefonsko številko, zato vam souporaba službenega in osebnega mobitela ne bo več delala preglavic.

image

Z vklopom storitve SIM 2 vam bo zakupljena količina na voljo hkrati na mobitelu in dodatni napravi. Z mobitelom in tablico boste lahko v koraku s časom, preprostejša pa bo tudi njuna uporaba.

Vsebine bodo na večjem ekranu tablice zaživele v polnem zagonu, odlično se boste lahko zabavali ob gledanju videovsebin, igranju igric, pregledovanju novičk in deskanju po internetu. 

Na ta način boste lahko od obeh svojih naprav dobili kar največ in ne bo vam treba več sklepati kompromisov glede uporabe ene in druge. Če potrebujete več, lahko na nosilni kartici SIM dokupite zakupljene količine. Z izbiro ene izmed storitev Mobilni Internet lahko za isto ceno, odslej uporabljate dvojne količine prenosa podatkov.

Da bo uporabniška izkušnja pristna, vam Mobitel v svoji akcijski ponudbi ponuja nakup tablice Samsung Galaxy TAB 2 10.1 po ugodni ceni, za samo 29 evrov in 24 mesecev po 15 evrov. Do konca januarja pa Telekom Slovenije razvaja še z dodatno ugodnostjo in podarja brezplačno naročnino za storitev SIM 2. V času promocijskega obdobja, ki traja od začetka oktobra do konca januarja 2013, je cena mesečne naročnine na storitev SIM 2 enaka 0 evrov. Olajšajte in popestrite si vsak dan s storitvijo SIM 2.

Dodatne informacije o ponudbi poiščite na http://www.mobitel.si/akcije/sim2.aspx.

Deli s prijatelji