EKSKLUZIVNO

Povsem nova glasbena izkušnja

Objavljeno 25. november 2012 16.13 | Posodobljeno 24. november 2012 22.21 | Piše: Petra Kancler

Uporabnikom po vsej Evropi je po novem na voljo ekskluzivna glasbena izkušnja, ki jo prinaša nova platforma, prvič predstavljena na izjemnem koncertu glasbene skupine No Doubt v Parizu.

HP je izbrani publiki predstavil vse podrobnosti svojega sodelovanja z vodilno glasbeno založbo Universal Music Group. Legendarni podjetji sta na zasebnem koncertu glasbene skupine No Doubt proslavili predstavitev nove platforme HP Connected Music, ki prinaša ekskluzivne nagrade in vsebine. In še več: koncert v konferenčnem centru La Maison de la Mutualité v Parizu je bil edini letošnji evropski nastop skupine No Doubt v živo! Ljubiteljem glasbe prinaša nova doživetja pri poslušanju nekaterih najbolj priljubljenih svetovnih glasbenih ustvarjalcev.

Glasba v središču najnovejših osebnih računalnikov

Koncert skupine No Doubt je bil prvi v nizu dogodkov, ki jih HP načrtuje v Evropi in na katerih se bodo predstavili glasbeni umetniki, ki imajo podpisano pogodbo z založbo Universal Music Group. Nova platforma bo uporabnikom zagotovila dostop do enkratnih doživetij in jim omogočila, da se v naslednjem letu udeležijo dogodkov, na katerih bodo nastopili njihovi najljubši glasbeniki. Izjemna platforma z ekskluzivnimi vsebinami in dostopom do vrhunskega kataloga glasbenikov glasbo postavlja v središče najnovejših osebnih računalnikov za domače uporabnike.

Ekskluzivni paketi

Uporabniki lahko prek aplikacije HP Connected Music na računalnikih HP z operacijskim sistemom Windows 8 dostopajo do ekskluzivnih paketov Music Rewards Packages, ki vključujejo:

– ekskluzivne dogodke: dostop do predstavitev s koncerti glasbenikov pri založbi Universal Music Group;

– glasbena doživetja: priložnosti za izkušnje, ki jih ni mogoče kupiti, kot so ekskluzivna osebna srečanja z ustvarjalci, obiski v snemalnem studiu in kosila s priljubljenimi glasbeniki;

– VIP-potovanja: izjemne priložnosti za obiske glasbenikov, vključno s prevozom in nastanitvijo.

Uporabniki bodo lahko dostopali tudi do ekskluzivnih storitev, ki so na voljo s platformo. Te vključujejo 90 dni predvajanja glasbenih vsebin z brezplačnim dostopom do polnega kataloga založbe Universal Music Group, ki je najobsežnejši v svoji disciplini. V tem obdobju lahko vsak mesec brezplačno prenesejo deset datotek MP3. Ta možnost je na voljo uporabnikom novih prenosnikov HP Spectre in HP Envy, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows 85,6.

Dostop do najbolj priljubljenih svetovnih glasbenikov

»Uporabniki si želijo, da bi jim njihove osebne naprave zagotavljale vrhunsko zabavo. Verjamemo, da so osebni računalniki danes nepogrešljivo orodje, ki prinaša zabavno izkušnjo ter omogoča ustvarjanje, uporabo in izmenjavo priljubljenih vsebin,« je dejal Eric Cador, iz podjetja HP. »Rezultat inovativnega partnerstva bo odlična uporabniška izkušnja za nove poslušalce. Veselimo se, da bomo lahko z novimi tehnologijami zagotovili glasbene izkušnje ljubiteljem glasbe na uveljavljenih trgih pa tudi tam, kjer do sedaj ni bilo zakonitih digitalnih glasbenih storitev,« je dodal Olivier Robert-Murphy, vodja skupine za razvoj novih poslovnih priložnosti pri Universal Music Group. Zasebni koncert skupine No Doubt v konferenčnem centru La Maison de la Mutualité v Parizu je edini letošnji evropski nastop te priljubljene skupine v živo. Ekskluzivni dogodek je dokazal, da je Gwen Stefani v odlični formi. Cilj nove platforme je inovativne hibridne, prenosne in namizne računalnike, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows 8, povezati z edinstvenimi glasbenimi izkušnjami ter uporabnikom zagotoviti dostop do najbolj priljubljenih svetovnih glasbenikov. Glasbena doživetja na najnovejših računalniških domislicah: ENVY x2 je izjemno tanek prenosnik, ki deluje tudi kot tablični računalnik. Zaslon je mogoče odstraniti, saj je na tipkovnico pritrjen z magnetnim zaklopom.

Deli s prijatelji