OGLASNO SPOROČILO

Posodobitev računalniške opreme v slovenskih domovih!

Objavljeno 12. maj 2015 16.36 | Posodobljeno 12. maj 2015 17.28 | Piše: b.k.

Z željo po posodobitvi računalniške opreme v slovenskih domovih Harvey Norman v sodelovanju s podjetjem HP odkupuje stare računalnike in tiskalnike vseh vrst in vseh blagovnih znamk.

Harvey Norman in HP želita, da bo zbranih čim več starih naprav in da bi bilo slovenskemu potrošniku omogočeno cenovno čim ugodneje posodobiti domačo računalniško opremo.

Zato namenjata za vsak stari računalnik 100 evrov in za vsak stari tiskalnik 30 evrov

Odkupnina 100 evrov za stari računalnik ali prenosnik bo izplačana v obliki vrednostnega bona, ki ga bo mogoče v trgovinah Harvey Norman unovčiti ob nakupu novega prenosnega ali osebnega računalnika HP.

Odkupnina 30 evrov za stari tiskalnik bo prav tako izplačana v obliki vrednostnega bona, ki ga bo mogoče unovčiti ob nakupu novega tiskalnika HP.

Odkupovanje starih računalnikov, prenosnikov in tiskalnikov poteka v vseh trgovinah Harvey Norman po Sloveniji kot tudi prek spleta na www.harveynorman.si. Promocija odkupa starih računalnikov, prenosnikov in tiskalnikov bo predvidoma potekala do konca maja.  

Zbrani stari računalniki in tiskalniki bodo prevzeti od pristojnega izvajalca, ki upravlja odpadne električne aparate, ter ustrezno uničeni in po možnosti reciklirani.

Za več informacij obiščite našo spletno stran ali pa nas pokličite na brezplačno modro številko 080 2225.


Posodobite se zdaj!

Deli s prijatelji