NADGRADNJA

Posodobitev Mične: preverite, kaj je novega

Objavljeno 25. marec 2015 16.40 | Posodobljeno 25. marec 2015 16.40 | Piše: B. G.

Mična stremi k temu, da bo vedno boljša in prijaznejša do bralk.

Mično lahko spremljate na pametnem telefonu in tudi na tablici.

Naša brezplačna aplikacija Mična je po novem še lažja za uporabo, saj smo jo nadgradili in jo za vas še izboljšali. Tako se bomo trudili tudi v prihodnje. Vaše opazke in želje so zelo dobrodošle kot tudi pohvale in kritike. Vse te nam lahko sporočate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali prek naše facebook strani.

Kaj novega nudi?

Prenovljena različica Mične ponuja boljšo uporabniško izkušnjo in boljši pregled člankov ter fotografij. Od zdaj naprej boste v aplikaciji lahko fotografije pregledovali tudi v obliki galerij, na dnu vsakega članka pa vas bodo čakale še povezane vsebine, ki bi vas morda zanimale.

image 
Klik na ikono Mične vas pripelje na naslovno stran. 
  • Najprijaznejša novost pa je ta, da vas klik na ikono Mične pripelje na domačo stran, nadgradnja, ki si je je zaželelo veliko uporabnikov.
  • To pa še ni vse: Mična bo vsak dan izbrala članek, ki ga ne smete spregledati. Dnevni izbor boste našli označen kot Nasvet dneva.

Če Mične še nimate na svojem pametnem telefonu ali tablici, vas vabimo, da si jo naložite in postanete del skupnosti, ki se vztrajno širi. Kako to storiti, preberite TUKAJ.

Kaj še pride?

To pa seveda ni vse, saj se bomo še naprej trudili, da vam bo v veselje brskati po Mični. Trudili se bomo, da bo aplikacija vedno boljša in preglednejša, z veseljem pa sporočamo, da kmalu prihaja tudi spletni portal www.micna.si! Za vse novosti nam sledite na facebook strani, kjer delimo tudi priročna darila. Sicer pa je Mična aktivna tudi na instagramu in pinterestu.

Deli s prijatelji