NAJMODERNEJŠE

Ogledalo, ki govori, voda, ki se obarva

Objavljeno 13. april 2014 11.05 | Posodobljeno 13. april 2014 11.05 | Piše: Nenad Vučić

Ne le digitalna tehtnica, tudi drugi predmeti v kopalnici se lahko ponašajo z najmodernejšo tehniko.

Zaslon, vgrajen v ogledalo, že ob jutranjem umivanju zob postreže z najnovejšimi novicami. Foto: S.N.

Če sta bila še pred desetletjem edina napredna tehnika v vaši kopalnici tehtnica in brivski aparat, je zdaj vse drugače – celo ogledala in mešalne pipe za vodo so se modernizirali. Če nas nekateri izdelki prepričajo predvsem s tehnološko naprednostjo in jih lahko povežemo tudi v pametni dom, bodo drugi zadovoljili naše estetske zahteve s sodobnim dizajnom.

Najnovejše novice 
kar ob britju

Želite prihraniti čas in se med britjem seznaniti z dogodki, ki ste jih zamudili? Vas zanima stanje delnic ali druge novice s spleta? Vse to lahko opravite mimogrede, če si omislite v ogledalo vgrajen TV-sprejemnik ali zaslon. Slika se pokaže le takrat, ko ga vklopite, vsebino pa lahko tudi poljubno prilagajate. Obstajajo rešitve, ki prikažejo samo sliko, in tudi takšne, kjer se zaslon poveže in zrcali sliko z vašega pametnega TV-sprejemnika. Ogledala Lionidas so na voljo v različnih izvedbah in kombinacijah z različno velikimi zasloni.

Pravilna svetloba 
vsak trenutek

Jutranje britje ali večerno ličenje? Svetloba, ki jo potrebujete za omenjeni dejavnosti, je zelo različna. Medtem ko se moški osredotočajo na del obraza in potrebujejo dovolj svetlobe za svoje opravilo, nežnejši spol za večerno ličenje potrebuje drugačno svetlost, da bo ličilo prišlo do izraza. Z ogledalom iLook Move lahko spreminjate temperaturo LED-osvetlitve, ki je nameščena na rob stenskega kozmetičnega ogledala. Barvno temperaturo osvetlitve prilagajate preprosto s senzorskim krmilnikom ob ogledalu.

Svetlobni učinek vode

Prav posebno vodno armaturo si je izmislil Hansa Canyon. Ne le oblika pipe za kad, tudi LED-osvetlitev bo pritegnila poglede. Njena funkcija je namreč povezana s temperaturo vode. Armatura bo ob točenju vroče svetila rdeče, pri hladni pa modro. Tako vas bo tudi svetloba opozorila, da se pomotoma ne boste potopili v pretoplo vodo.

Deli s prijatelji