GNEČA NA PRODAJNIH MESTIH

Novi iphone SE prihodnji teden

Objavljeno 01. april 2016 19.54 | Posodobljeno 01. april 2016 19.54 | Piše: Ro. S.

V aprilu prihaja k nam novi iphone SE.

LJUBLJANA – V začetku aprila prihaja k nam iphone SE. Ali bo nov model ponovno povzročil gneče pred prodajnimi mesti mobilnih operaterjev, bomo videli kmalu.

V Veliki Britaniji so danes začeli prodajo novega telefona. Cene se začenjajo pri 359 funtih, kar v evrih pomeni okoli 455 evrov. Za koliko se ga bo dalo dobiti v Sloveniji, bo znano v prihodnjih dneh. 

Telefon je hibrid med iphonom 5 in iphonom 6. Telekom Slovenije iphone SE predstavlja kot vrhunski mobitel z 10,16-centimetrskim zaslonom (4'') in modernim dizajnom. Procesor A9 poskrbi za neverjetno hitrost in odzivnost delovanja, grafična odzivnost pa bo igranje igric postavila na novo raven. Kamera iSight z 12 megapiksli poskrbi za čudovite fotografije in videoposnetke v ločljivosti 4K, način Live Photos pa z veliko intenzivnostjo oživi spomine. Za selfije v vseh pogojih poskrbi zaslon Retina, ki je hkrati tudi bliskavica za sprednjo kamero. Telefon se lahko pohvali še z ultra hitro brezžično povezavo, s senzorjem za prstne odtise Touch ID, knjižnico iCloud Photo Library in z izbranim naborom aplikacij.

Prvi modeli bodo na voljo 6. aprila. 

Deli s prijatelji