DODATKI

Mobilne igrače

Objavljeno 24. junij 2013 10.45 | Posodobljeno 24. junij 2013 10.45 | Piše: Nenad Vučić

Včasih samo zaslon ni dovolj – če želite iz svojega pametnega telefona iztisniti največ, potem potrebujete katerega izmed naslednjih dodatkov.

Upravljajte kvadrokopter s premikanjem prsta po zaslonu.

Mobilni polaroid

Danes največ fotografij naredimo s pametnimi mobilniki. Ali jih komu pokažemo, je že drugo vprašanje. A kaj, ko se pojavi potreba, da bi fotografijo želeli videti tudi na večjem zaslonu ali celo papirju. Fototiskalnik Polaroid GL10 je v tem primeru prava rešitev za vas. Je nekoliko večji od papirja, deluje pa prek brezžične povezave in ne uporablja posebnih črnil. Odlična ideja za naslednjo zabavo, kjer boste s takoj izdelanimi fotografijami v središču pozornosti.

Igralna konzola

Ljubite mobilne igre in ste lastnik pametnega telefona s sistemom Android ali iOS? Potem je Gametel prava rešitev za vas. Igralni plošček povežete z mobilnim telefonom prek povezave bluetooth – in svojo priljubljeno igro boste lahko igrali na klasičen način. Podprtih je veliko iger za oba sistema, med njimi je prav gotovo tudi vaša najljubša.

Ples v dežju

Vas je med zabavo presenetil dež? Imate radi glasbo med prhanjem? Če ste iphone spremenili v glasbeni predvajalnik, potem je ohišje z vgrajenim zvočnikom, odporno proti dežju, prava rešitev za vas. V svoji priljubljeni glasbi boste lahko uživali posod, kjer vas je do zdaj motila voda. Sprednja stran ohišja omogoča upravljanje z dotikom. In da, od zdaj boste lahko pod prho tudi sprejeli klic.

Leteči fotograf

Ste ljubitelj letalskih simulacij ali celo daljinskih modelov? Potem je Parrot AR.drone 2.0 pravi izdelek za vas in vaš pametni mobilnik. Lahko ga opremite tudi s kamero HD in tako posnamete fotografije ali videe iz povsem drugega zornega kota. Vse pa boste upravljali s svojim pametnim mobilnim telefonom.

Deli s prijatelji