DIGITALSCOPE

Kako pa vi uporabljate internet?

Objavljeno 14. november 2014 12.25 | Posodobljeno 14. november 2014 11.59 | Piše: E. N.

Slovenske uporabnice in uporabniki spleta imate končno možnost tujcem pokazati, kako znamo internet uporabljati v naših krajih.

Slovenske novice po novem sodelujejo v mednarodnem združenju IAB, ki se med drugim ukvarja tudi z analizami uporabe interneta. Zato naš poziv: pokažite tujcem, kako internet uporabljamo pri nas! 

Prvič namreč sodelujemo v mednarodni raziskavi o rabi interneta z učenim imenom »Digitalscope«, ki jo pripravlja neodvisno združenje digitalnih podjetij IAB. Najbolj priljubljen časopis v tiskani in digitalni obliki, Slovenske novice, so, kakopak, zraven! 

Treba je le odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj 

Drage bralke in bralci, prosimo vas, da si vzamete nekaj minut časa, kliknete na spodnjo povezavo in odgovorite na nekaj preprostih vprašanj. Zbrane podatke (brez skrbi, ti so anonimni!) bodo strokovnjaki analizirali, izsledke pa bomo javno objavili. 


Na spodnji povezavi vas čaka kratka anketa. Če želite pomagati, se je lotite in nam pomagajte k boljšemu razumevanju spleta ter vaših potreb.

Kliknite tukaj za sodelovanje z raziskavi image

Prvič tudi v Sloveniji

IAB prvič organizira ločeno srednjeevropsko različico raziskave o internetni potrošnji Digitalscope, ki poteka v vseh državah regije, kjer deluje IAB. Ta ima od letos tudi slovensko podružnico. Vsebina raziskave je deloma prilagojena državam v regiji.

Naš domači zavod IAB za digitalno družbo je prvič pripravil slovensko različico raziskave, v kateri lahko brez obveznosti sodelujete tudi obiskovalci spletne strani Slovenskenovice.si.

Deli s prijatelji