PODSTAVEK

Inovativne kristalne zamisli

Objavljeno 10. junij 2012 15.03 | Posodobljeno 10. junij 2012 15.03 | Piše: P. K.

CalypsoCrystal je slovensko podjetje, ki v svetu trži luksuzne dodatke za mobilne telefone. Uspelo se mu je prebiti celo v prestižni Harrods.

CrystalDock je umetelno izdelan kristalni podstavek za mobilne telefone.

Za všečnim imenom CalypsoCrystal se skriva proizvajalec luksuznih dodatkov za mobilne telefone. In kar je najbolj presenetljivo: čeprav navdušuje v tujini, prihaja iz Slovenije! Mlada blagovna znamka (podjetje zaposluje tri ljudi) prodaja na 31 trgih. Do zdaj so bili najuspešnejši v Ameriki in Aziji, njihovi izdelki pa so že na policah v londonskem Harrodsu in Wolf & Badgerju, singapurskem Vozaudiu, korejskem Aquaru, nizozemskem Ivizu in na Kitajskem v Shenzhenu.

CrystalDock, CalypsoCase in CalypsoPad

Trenutno ponujajo tri luksuzne izdelke. CrystalDock je ekskluzivni kristalni podstavek za mobilne telefone, v katerem se skriva znanje več kot 300 let stare tradicionalne slovenske proizvodnje in obdelave kristala, to pa se prepleta s sodobnimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami. CalypsoCase je etui za mobilni telefon, narejen iz vrhunskih materialov. Posebna mikrovlakna ščitijo napravo in jo tesno držijo v ovitku, notranje okovje iz lahkega in robustnega titana pa varuje aparat pri padcih in udarcih. Na zunanji strani ovitek, ki je na voljo v več modnih barvah, obdajata elegantno italijansko usnje in lesketavo srebro. Najnovejši izdelek CalypsoPad je usnjena podloga za iphone, ki je dodatek, hkrati pa tudi zaščita telefona pri odlaganju na različne površine. Ker ima CalypsoPad magnetni dodatek, je lahko trdno postavljen na mizo, poseben pas pa omogoča trdno pritrjenost polnilnika.  

Cene izdelkov so od sto evrov naprej. Vsak izdelek oziroma paket je opremljen z oznako ročno izdelano v Sloveniji, Evropa in s podpisom, kdo ga je zapakiral. Kar je pomembno in kar mladi podjetniki poudarjajo je, da je vsak njihov izdelek narejen ročno in za vsako stranko posebej.

Deli s prijatelji