NA HLADNEM

Hladno na poti

Objavljeno 29. april 2013 09.36 | Posodobljeno 29. april 2013 09.36 | Piše: Nenad Vučić

Na dolgi poti v vročih dneh se nič ne prileže bolj kot hladna pijača.

Družiski izlet z avtom težko mine brez priboljškov, ki bodo skrajšali pot in jo naredili prijetnejšo. Da bo pijača ostala hladna, hrana pa topla ali zamrznjena, bodo poskrbele sodobne hladilne torbe, ki so neverjetno prostorne, praktične pa tudi dopadljive na pogled.

Hladilnik ali skrinja?

Campingaz v svoji široki paleti izdelkov ponuja tudi minihladilnike, ki jih lahko uporabimo v avtomobilu ali kjer koli je na voljo priključek z 12 V. Hladilnik s prostornino 36 litrov lahko uporabljate v vodoravnem ali navpičnem položaju, kakor vam je ljubše. Vanj lahko spravite do devet 1,5-litrskih plastenk. Če ga želite priklopiti na 220 V, potrebujete še opcijski transformator, ki bo pretvarjal napetost. Tako vam ne bo več treba skrbeti za hladno pijačo.

Hladno ali toplo

Želite v avtomobilu voziti hladno pijačo ali domov pripeljati toplo hrano? Waeco Board Bar TB-15 vam omogoča oboje. Pijačo lahko ohladite do 20 °C pod temperaturo okolice, hrano pa lahko segrejete do zgornje meje 65 °C. Ponuja prostor za plastenke z vsebino 1,5 ali 2 litra. Hladilno torbo lahko z varnostnim pasom pritrdite na sovoznikov sedež, izvlečne noge pa preprečujejo stranske nagibe Board Bara v vozilu.

Hladite ali zamrznite

S svojo velikostjo je Dometic CombiCool RC 2200 EGP med večjimi izdelki, saj ima kar 41 litrov prostornine. Ker omogoča hlajenje do –30 °C, je mogoče vsebino hladilnika tudi zamrzniti, poleg tega pa lahko vanj spravite tudi dvolitrske plastenke. Poganjate ga lahko z napetostjo od 12 do 220 V ali celo na plin. Deluje brezšumno, kar omogoča, da ga lahko pospravite v šotor ali prikolico in vas ne bo motil med spanjem.

Majhno, mobilno, vsestransko

Če želite temperaturo izbirati na stopinjo natančno (med +10 °C in –18 °C), je prava rešitev za vas vsestranski mobilni hladilnik Ezetil EZC45. LED-osvetlitev notranjosti poskrbi, da boste tudi v temi ali na zabavi našli hladno pijačo. Pregledna nadzorna plošča ponuja informacije o delovanju in temperaturi hladilnika. Na sedež v vozilu ga pripnete z varnostnim pasom, kar omogoča varno uporabo v avtomobilu.

Deli s prijatelji