EMPIRE

Dolgčas? Poskusite najboljšo igro leta

Objavljeno 06. avgust 2014 16.50 | Posodobljeno 06. avgust 2014 16.37 | Piše: E. N.
Ključne besede: igra Empire

Letošnje poletje se z vremenom ni preveč izkazalo, zato lahko prosti čas povsem brez slabe vesti prebijete tudi za računalnikom. Če želite brezplačno igrati najboljšo igro lanskega leta, berite dalje.

image
Po kliku z miško se vam bo igra odprla v novem zavihku brskalnika. Če se ne zgodi nič, preverite, da vam brskalnik ne preprečuje odpiranja novih zavihkov.

Postanite graščak in širite kraljestvo

Srednji vek: graščaki, vitezi, meči, dvoboji, konji ... Verjetno ste tudi vi kot kratkohlačniki dobesedno požirali zgodbe iz tega obdobja. Zdaj je čas, da srednji vek doživite tudi prek računalnika.

imageNa Novicah smo staknili glave z nemškimi avtorji strateške igre Empire in se odločili, da jo ponudimo tudi vam, zvestim bralcem Novic. Empire ni katera koli igra; ponaša se namreč z laskavim nazivom najboljše evropske spletne igre! In zdaj je na voljo tudi vam. Igrate jo lahko popolnoma brezplačno.

Na hitro: Empire je strateška igra, ki se odvija v obdobju srednjega veka. Igralec prevzame vlogo fevdalnega gospodarja, prevzame manjšo trdnjavo in se poda na epsko popotovanje proti večni slavi: iz uboge trdnjave počasi zgradi bleščeč grad, trenira vojščake, širi kraljestvo in se podaja v boje z drugimi igralci.

imageBoj z igralci z vsega sveta

Da naloga ne bo prelahka, bo treba v mislih imeti še zagotavljanje zadostne količine hrane za podložnike, s sečnjo lesa in z zbiranjem kamenja pa bo treba zgraditi tudi naselbine. Pri tem vam lahko pomagajo zavezniki, lahko pa se tudi odločite pospešiti razvoj svojega kraljestva z nakupom surovin.

Igra je dinamična, omogoča sklepanje zavezništev in spodbuja strateško razmišljanje ter pričara vzdušje dogodivščine. Igro igra že prek 56 milijonov ljudi po vsem svetu, ženske pa predstavljajo več kot polovico vseh igralcev.


Kliknite tukaj za začetek igre. Na računalnik ne bo treba nameščati ničesar, saj igra poteka v vašem spletnem brskalniku.

 

 

Deli s prijatelji