NE RAZOČARA

VIDEO: Trump spet zabava: terorističnega napada ne loči od marketa

Objavljeno 21. april 2016 15.23 | Posodobljeno 21. april 2016 15.23 | Piše: T. Pa.

Na ponedeljkovem srečanju v ameriškem mestu Buffalo se mu je grdo zareklo.

Donald Trump na zadnjem soočenju tudi o poroki z Melanio.

ZDA – Ni novost, da Donald Trump s svojimi izjavami in vedenjem hkrati straši in zabava svet. Medtem ko so v večini primerov nezaslišane izjave izrečene namenoma, se mu je na ponedeljkovem srečanju v ameriškem mestu Buffalo grdo zareklo.

Med govorom, v katerem je opisoval svoja čustva ob terorističnem napadu v New Yorku, je namesto »nine eleven«, se pravi enajsti september 2001, ko se je zgodil grozljiv napad, rekel »seven eleven«, ime poznane verige trgovin v ZDA. Dogodek je še bolj sramoten, če pomislimo, da je Trump teroristični napad na stolpnici večkrat uporabil kot argument v podporo svoji kampanji.

»Dogodek mi je zelo pri srcu. Gledal sem naše policiste in gasilce, ki so posredovali enajstega sedmega pri World Trade Centru takoj po tem, ko sta se stolpa zrušila. Bili so najboljši ljudje, kar sem jih kdaj videl.«

Množica se očitno na njegov spodrsljaj ni ozirala, a enako prijazna niso bila družabna omrežja. Pojavilo se je namreč več posnetkov njegovega 'kiksa' in seveda nešteto šal na njegov račun.

Deli s prijatelji