UJETA

VIDEO: Teroristična klavca ujeta med nečednostmi v nočnem klubu

Objavljeno 29. marec 2016 20.59 | Posodobljeno 29. marec 2016 20.59 | Piše: T. L.

Očitno brata Brahim in Salah Abdeslam nimata nič proti dekadentnemu in zahodnjaškemu popivanju ter ženskam. Poglejte si posnetek njune zabave.

BRUSELJ – Francija in Belgija sta po napadih islamskih teroristov v stanju nenehne pripravljenosti. Islamski teroristi, kot se je izkazalo, je večina odraščala v državah EU, napade po Evropi upravičujejo tudi s tem, da je treba uničiti dekadentno evropsko kulturo, ki vodi le v moralni razkroj.

No, očitno pa vsi skrajneži le niso nasprotniki dekadentne Evrope. O tem priča posnetek, na katerem se razvpita brata terorista Brahim in Salah Abdeslam veselo zabavata v enem od bruseljskih klubov. Posnetek naj bi nastal približno osem mesecev pred krvavimi napadi v Bruslju. Naj spomnimo: Salah Abdeslam velja za glavnega osumljenca za lanske teroristične napade v Parizu in so ga po večmesečnem lovu pred približno desetimi dnevi organi pregona aretirali v Brusljuimage. Manj kot leto dni kasneje se je Brahim, ki se je na klubskem posnetku preizkusil tudi v vlogi raperja, razstrelil pred lokalom v Parizu ...

Na posnetku terorista uživata v dekadentni zahodnjaški zabavi, ko v nočnem klubu pijeta alkohol in se zabavata z dekleti. Brahima je na posnetku mogoče videti, kako pleše z dekletom, medtem ko Salah stoji ob njiju. Za Salaha so prijatelji povedali, da je rad užival alkohol, vendar ni pretiraval, rad pa je imel tudi ženske.

Po Salahovem prijetju v Bruslju so samomorilski bombaši izvedli napade na letališču in podzemni železnici v Bruslju. 

 

Deli s prijatelji