SRBIJA

VIDEO: Soseda nabunkal, ker je hčer učil voziti kolo

Objavljeno 06. april 2012 15.13 | Posodobljeno 06. april 2012 15.15 | Piše: Mi. S.

Srbski olimpijec Nemanja Mirosavljev je doživel napad soseda, ki ga je razburila vožnja deklice s kolesom ...

BEOGRAD – Z modricami po telesu in z opornico okoli vratu se srbski državni reprezentant v streljanju Nemanja Mirosavljev, ki bo letos zastopal Srbijo na olimpijskih igrah v Londonu, spominja »dobrih« medsosedskih odnosov, poroča srbski Blic.

»Še zdaj ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Bil sem zelo vesel, saj se je hčerka naučila voziti kolo, jaz pa sem na treningu dosegel odličen rezultat. Gledal sem hčerko, kako se vozi po dvorišču, ko je kot strela z jasnega pritekel sosed Dalibor Nedvidek in se razbesnel.«

Besni sosed se ga je fizično lotil

Ker se je deklica vozila mimo njegovega okna in »povzročala hrup«, je ta prišel do njenega očeta in začel nanj kričati ter mu nasilno groziti.

Mirosavljev ni odgovarjal na izzivanje in se je odpravil v stanovanje. Takrat pa ga je sosed napadel: z roko ga je udaril v vrat, nato pa ga je še poskušal z nogo brcniti v trebuh. Ker se je napadeni obrnil, ga je zadel s strani.

Prijatelji in sorodniki ne morejo verjeti

V tem trenutku ni bilo v bližini nobenega soseda, da bi bil priča pretepu, je pa zato vse posnel s kamero. Videoposnetek je njegova žena objavila na portalu YouTube in od takrat naprej mu neprestano zvoni telefon. Kličejo prijatelji, sorodniki, kolegi, nihče pa ne more verjeti, kaj se je zgodilo. Nekateri mu celo priporočajo, naj se odseli.

Začasno prekinil priprave na olimpijske igre

Zaradi napada je psihično strt, zaradi udarca v vrat pa se mu je povrnila stara poškodba, zaradi česar je moral začasno prekiniti priprave na olimpijske igre.

Deli s prijatelji