GANLJIVO

VIDEO: Patricii izpolnili zadnjo željo: videla je hčer maturirati

Objavljeno 27. junij 2017 12.36 | Posodobljeno 27. junij 2017 12.36 | Piše: S. U.

Zbolela je za rakom na dojki in redko avtoimunsko boleznijo, šola in bolnišnica pa sta omogočili, da je njena hči maturirala kar v bolnišnični sobi.

NEW YORK – Patricii Parrotte (55) iz New Yorka so dva dni pred smrtjo izpolnili ogromno željo. Videla je, kako je njena hči maturirala. 

Patricii so lani odkrili raka dojke in redko avtoimunsko bolezen. Aprila so zdravniki njej in njeni družini sporočili žalostno vest, da se je rak razširil na hrbtenico in da ji nihče več ne more pomagati. Ravno takrat se je približevala matura hčerke Samanthe. Ker je bila Patricia v bolnišnici, se je zdelo, da ne bo videle slovesne podelitve spričeval. A zahvaljujoč razumevanju šole, je slovesnost potekala kar v Patricijini bolnišnični sobi. 

»Moja mama se je vrnila za trenutek, kot da ni bolna,« je kasneje dejala Samantha. Ganjeni Patricijin mož Todd se je po koncu zahvalil, da sta lahko z ženo pred njeno smrtjo videla podelitev hčerinega maturitetnega spričevala.

Samantha je uradno maturirala nekaj dni kasneje skupaj s svojim razredom. »Vem, da je bila moja mama z menoj,« je še dejala je in za nameček prejela nagrado za najboljšo učenko, piše Fox News

 

Deli s prijatelji