IZPOVED BORKE

VIDEO: Ostala brez prsi in jajčnikov, ne pa brez samozavesti

Objavljeno 24. januar 2015 14.45 | Posodobljeno 23. januar 2015 17.51 | Piše: M. U.

Gail Chovan je premagala raka in obrnila novo poglavje.

Gail Chovan. Foto: youtube

Modna oblikovalka Gail Chovan je imela raka, zato je zaradi dolgotrajnega zdravljenja ostala brez prsi in jajčnikov, a kot pravi, gre njeno življenje naprej. Za rekonstrukcijo prsi se ni odločila, kajti pravi, da je bila to zmaga njene samozavesti nad negotovostjo. Kot je razložila, se je prav zaradi te njene samozavesti ljudje pogosto bojijo.

Neverjetne preizkušnje

»To sem jaz in občutek je odličen,« pravi Gail. Dodaja, da jo brazgotine občasno bolijo in da včasih (fantomsko) čuti bradavice, ki jih ni, vendar je v redu. Premagala je raka, a trdi, da to ni nič v primerjavi s tem, kar so morali doživljati njeni otroci in soprog. »Najranljivejšo se počutim, ko se z možem Evanom spreva, ker se mi zdi, da takrat nisem ljubljena. Toda po drugi strani se Gail počuti najlepše, ko je z otrokoma, devetletnima dvojčkoma, Zeldo, ki je slepa, in Creedom.

Gail je v resnici prestala ogromno neverjetno težkih preizkušenj. Svojega raka, prezgodnje rojstvo svojih otrok, smrt staršev, hčerki pa so opravili kar 11 možganskih operacij ... 

Deli s prijatelji