BREZ PRIMERE

VIDEO: Ne boste verjeli: to je najnesrečnejši moški na svetu

Objavljeno 22. julij 2016 22.15 | Posodobljeno 22. julij 2016 22.15 | Piše: T. Pa.

Oliver je mislil, da se mu nič več ne more zgoditi, a se je motil.

BUXTON – Oliver Pugh (26) je verjetno najnesrečnejši človek na svetu. Marsikdo kdaj pa kdaj pomisli, da mu gre vse narobe, Oliver pa lahko kar zagotovo reče, da je v življenju preživel že marsikaj.

Za mladega očka se je nesrečno obdobje začelo leta 2012, ko se je začel ubadati z resnimi zdravstvenimi težavami. Bojeval se je z rakom na hrbtenici, zaradi katerega je bil nekaj časa paraliziran, zbolel za meningitisom in se okužil z MRSA, v istem obdobju pa je v nesreči izgubil tudi polovico palca, vendar je vseeno vedno ohranil svojo dobro voljo in energijo. Zadnji pripetljaji pa so bili tudi zanj preveč: prav v času, ko je dokončno premagal raka, je izvedel, da ga žena vara z najboljšim prijateljem.

Po raku še varanje

To je odkril prek telefona, le nekaj tednov kasneje pa je spet pristal v bolnišnici, tokrat zaradi srčnega infarkta. Čeprav je najprej trdil, da je bilo za to krivo njegovo strto srce, si je že premislil. Pravi namreč, da mu je prijatelj naredil veliko uslugo: »Gotovo sem bil najnesrečnejši moški na svetu, vendar mi je prijatelj dolgoročno naredil veliko uslugo.« Novopečeni par se je namreč že razšel, Oliver pa se je s svojim prijateljem že pobotal.

Nesrečno življenje

Z boleznijo se je Oliver začel spopadati leta 2012, ko je zaznal bolečino na boku. Kljub trem operacijam mu tumorja niso v celoti odstranili, zaradi infekcije pa je zbolel za meningitisom. Istega leta je v nesreči izgubil del palca in se okužil z MRSA, ko se je njegovo zdravje končno izboljšalo, pa je propadel njegov zakon. Vendar pa Oliver optimistično gleda na prihodnost: »Ko misliš, da boš umrl, se nimaš časa spraševati o stvareh, nimaš česa izgubiti.«

Deli s prijatelji