NA ODRU

VIDEO: Melania priznala: Če Donald ne uboga, ga čakajo posledice

Objavljeno 14. april 2016 09.55 | Posodobljeno 14. april 2016 10.02 | Piše: T. L.

Donald Trump je ob sebi zbral člane družine, ki so o njem govorili same lepe stvari.

NEW YORK – Z volivci in voditeljem televizijske mreže CNN Cooperjem Andersonom se je v New Yorku srečal Donald Trump. Na odru pa ni bil sam, ampak ga je obkrožala družina. Obujali so trenutek, ko se je Donald odločil, da se bo vključil v predsedniško dirko na strani republikancev, Donaldovi otroci pa so morali razložiti, zakaj sta zamudila rok za registracijo na preliminarnih strankarskih volitvah v New Yorku prihodnji teden. Trumpovi so odgovarjali predvsem na vprašanja, povezana z družinskim in osebnim življenjem, ženski del družine (hčerki Ivanka in Tiffany ter žena Melania) pa je znova Donalda branil pred očitki, da se do žensk obnaša neprimerno.  

Ivanka pravi, da jo je od malega vzgajal tako, da verjame vase. Da ji je oče govoril, da lahko v življenju doseže vse, kar si bo zastavila. »Zame njegova dejanja govorijo glasneje od besed katerega koli politika, ki le govori o enakopravnosti spolov,« je dejala Ivanka in poudarila, da je tudi v poslu vodilne vloge prepuščal ženskam. 

Melania pa je znova ponovila, da njen mož vse obravnava enako. »Če si ženska in če ga napadete, bo napadel nazaj. Ne glede na to, kdo ste.« 

Če ne uboga Melanie, Donalda čakajo posledice 

Melania je priznala, da velikokrat prositi moža, da v poznih urah odloži mobilni telefon. »Ko bi me le poslušal ... To sem storila velikokrat,« si je želela Melania. »In potem rečem: V redu, delaj, kar želiš. Odrasel je, pozna posledice.« Kakšne so te posledice, pa Melania ni povedala. 

Kaj si od Donalda želi Melania

Donald je na vprašanje, ali se z ženo in otroki pogovarja enako, kot se na republikanskih predsedniških soočenjih, odgovoril, da z njimi govori na precej drugačen način. Dodal je, da ga vedno opominjajo, naj bo prijaznejši na teh soočenjih, on pa odgovarja, da ne more biti, če ga z vseh strani napadajo. »Predvsem Melania mi večkrat reče: Bodi prijaznejši na soočenjih. Odgovarjam ji, da ne morem, ker moramo najprej zmagati ...« 

Melania si od Donalda želi, da bi bil bolj 'predsedniški'. In kaj to pomeni? Da bi se lepše izražal, pravi Melania. Hči Ivanka pa je dodala, da je težko opazovati soočenja, ker vse skupaj poteka kot spopad v kletki, saj da ga vsi napadajo z vseh strani. 

Predsedniško se bo obnašal, ko bo predsednik

Donald je trdil, da se je sposoben spremeniti in obnašati predsedniško, saj se z lahkoto obnaša tudi tako, kot se zdaj. Se pa mora prej rešiti še dveh protikandidatov in nato se bo obnašal tako predsedniško, da ne bodo verjeli. Nato pa je hitro začel govoriti o predsedniškem programu. »Ob pravem času bom zelo predsedniški,« obljublja.

Deli s prijatelji