SPOROČILO LJUDEM

VIDEO: »Med nami so štiri vrste Nezemljanov, videti so kot ljudje«

Objavljeno 03. januar 2014 17.25 | Posodobljeno 03. januar 2014 14.40 | Piše: A. K.

Bili naj bi dobronamerni, najbolj pa jih skrbi, ker ljudje onesnažujemo svoj planet.

Paul Hellyer.

Potem ko je maja lani Paul Hellyer, nekdanji kanadski obrambni minister in predstavnik iz skupine G8, izjavil, da med nami živijo Nezemljani, vsaj dva pa delata za ameriško vlado, je tokrat novinarki Sofi Ševarnadze iz Russia Today povedal, da med nami že tisoče let živijo vsaj štiri vrste Nezemljanov.

Poznajo jih 80

»Že dolgo obiskujejo naš planet. Trenutno jih poznamo približno 80, nekateri pa so videti natanko tako kot ljudje, in če bi jih srečali na ulici, jih ne bi ločili od pripadnikov naše vrste,« je povedal.

Ponovil je, da številni izmed njih že vrsto leto sodelujejo z vladami nekaterih držav in da so ljudi naučili veliko stvari o tehnologiji, med drugim naj bi na naš planet prinesli neprebojne jopiče. Povedal je še, da so Nezemljani dobronamerni in da nam želijo pomagati.

Zaskrbljeni zaradi onesnaževanja

»Razumejo, da je to naš planet, ki ga lahko upravljamo, kot si to sami želimo, a so zaskrbljeni, ker se do njega obnašamo tako brezbrižno. Najbolj so v skrbeh, ker ga onesnažujemo in vlagamo v vojno tehnologijo, namesto da bi pomagali revnim in bolnim,« je dodal.

Nezemljani naj bi ljudem tudi sporočili, da se moramo spremeniti in da nam bodo pri tem pomagali. »To pa si moramo želeti tudi sami,« je izjavil Hellyer. 

Deli s prijatelji