SKRBEL BO ZA SINA

VIDEO: Donalda Trumpa ganila umirajoča misica

Objavljeno 31. marec 2016 22.45 | Posodobljeno 31. marec 2016 22.45 | Piše: A. K.

Zahvalila se mu je za skrb in podporo ter obljubo, da bo skrbel za njenega sina, ko nje ne bo več.

Trump je obljubil, da bo finančno poskrbel za njenega sina.

Predsedniški kandidat Donald Trump je svojimi izjavami večkrat dokazal, da je neizprosen, taka pa je tudi njegova politika. Da pa ni vedno tako in da se lahko njegovo srce omehča, je dokazal med soočenjem v Wisconsinu. Tega se je udeležila tudi umirajoča miss Wisconsina 2005 Melissa Young.

Med ganljivim govorom je na smrt bolna misica zajokala in se Trumpu zahvalila za podporo. »Rešili ste me na več različnih načinov. Zadnja leta se borim z neozdravljivo boleznijo. Zdaj sem v hišni oskrbi, nikoli pa ne bom ozdravela zaradi napake zdravnikov,« je povedala Melissa, ki se je Trumpu še posebej zahvalila, saj ji je zagotovil, da bo po njeni smrti finančno poskrbel za njenega sedemletnega sina, čigar oče je Mehičan. Trump naj bi finančno breme nase prevzel, dokler njen sin ne konča študija.

»V najtemnejših dneh mojega življenja, ko so mi odstranili cevke in mi sporočili, da mi več ne morejo pomagati, sem prejela vaše pismo, v katerem je pisalo, da ne poznate pogumnejše ženske od mene,« je v solzah povedala misica, Trump pa jo je vprašal, ali se počuti dobro. »Ne, toda vesela sem, da mi je uspelo priti sem in vas videti. To so bile moje največje sanje,« je še povedala.

Trump je nato stopil z odra in objel ganjeno žensko, po posnetkih sodeč, pa je bil videti ganjen tudi sam.
 

Deli s prijatelji