POLNA LUNA

VIDEO: Astrolog opozarja: Zaradi izjemnega pojava nevarnost agresije

Objavljeno 20. junij 2016 09.16 | Posodobljeno 20. junij 2016 09.17 | Piše: T. Pa.

Prvič po sedemdesetih letih bomo priče neverjetnemu pojavu.

V Nemčiji.

ATLANTA – Polna luna, ki bo nastopila v ponedeljek, bo letos prav poseben dogodek. Po dolgem času se bo namreč zgodilo, da bomo polno luno imeli prav na dan solsticija, kar je izredno redek pojav: nazadnje se je odvil pred sedemdesetimi leti, ponovil pa se bo šele leta 2094. Solsticij je najdaljši dan v letu, ko imamo več kot 15 ur sončne svetlobe, na nebu pa bosta istočasno vidna sonce in luna. Astrologi zato opozarjajo, da bi se lahko dogajale nenavadne in tudi neprijetne stvari ...

Timothy Halloran, astrolog, ki svoja predvidevanja deli z gledalci na youtubu, je napovedal, da bo v ponedeljek, 20. junija, zaradi povečane energije med ljudmi vladal kaos. Pojavljale se bodo halucinacije, povečala se bo agresivnost, zato je tudi mogoče, da se bodo zgodila nova množična streljanja.

»To je energijsko kritičen čas. To je čas, ko ljudje izgubijo nadzor in gredo ter izvedejo množične umore, postanejo popolnoma nori,« opozarja Halloran. »Kdor koli se bo med solsticijem spremenil v psihopata, pa mora biti zaprt,« še navaja, zdraviti pa ga bomo morali z ljubeznijo in s prijaznostjo.

Ste pripravljeni?

Deli s prijatelji