NAPOVEDI

V Franciji muslimanska država, Bosna bo izginila

Objavljeno 14. januar 2013 20.00 | Posodobljeno 14. januar 2013 20.00 | Piše: M. U.

Kakšna bo Evropa leta 2035?

Evropa leta 2035. Foto: printscreen

Srbija bo ostala brez Vojvodine,  Bosna in Hercegovina (razdelila si jo bosta Hrvaška in Srbija) bo prenehala obstajati, Kosovo in deli Makedonije pa bodo postali del Velike Albanije. Taka je napoved balkanske prihodnosti, ki so jo pripravili ruski strokovnjaki, ko so izrisali zemljevid Evrope leta 2035. Pri pripravi omenjenega zemljevida so uporabljali podatke ameriške obveščevalne agencije (CIA) in ruskih obveščevalcev iz glavnega obveščevalnega direktorata (GRU), je poročal Telegraf.

Na jugu Francije muslimanska država

Kar nekaj ozemeljskih sprememb čaka tudi Veliko Britanijo. Škotska bo postala samostojna, kar bo povzročilo začetek združitvenega procesa na Irskem. Katalonci in Baski bodo končno razglasili neodvisnost, kar bo vplivalo ne le na dogajanje v Španiji, pač pa tudi v Franciji. V slednji se bo namreč zgodil razpad zdajšnje multikulturne družbe. Tako naj bi na jugu Francije nastala prva muslimanska država.

Italija in Belgija bosta razpadli

Do leta 2035 bo razpadla Belgija, Flamci pa se bodo priključili Nizozemski. Naši zahodni sosedje Italijani bodo prav tako doživeli turbulentne časa. Italija bo razpadla, Sardinija in Sicilija bosta razglasili neodvisnost. Poljski pa se bo ponovilo leto 1939, napovedujejo ruski eksperti, saj se bo morala na račun Nemčije in Rusije odreči pomembnih delov svojega ozemlja.

Deli s prijatelji