GRE V BITKO

Uradno: Hillary Clinton bo kandidirala za predsednico

Objavljeno 12. april 2015 23.14 | Posodobljeno 12. april 2015 23.39 | Piše: M. U.
Ključne besede: hillary clinton

Clintonova bi bila po mnenju ameriškega predsednika Obame odlična predsednica.

Med trebušno virozo se je zaradi dehidracije onesvestila.
Hillary Clinton je tudi uradno potrdila, da se bo potegovala za kandidaturo na predsedniških volitvah prihodnje leto. Nekdanja državna sekretarka ZDA je tako uresničila napovedi in pričakovanja ter s spletnim videom sporočila, da bo leta 2016 kandidirala za prvo predsednico v zgodovini ZDA. Pričakovanje njene najave je bilo tako veliko, da so nekateri ameriški in tuji mediji pohiteli z objavo, še preden se je zgodila.
 
Clintonova bi bila po mnenju ameriškega predsednika Obame odlična predsednica 
 
Volilni štab nekdanje newyorške senatorke je napetost stopnjeval ves dan, ameriške televizije pa so najele komentatorje, ki so od jutra do objave in naprej ugibali, kaj se bo zgodilo do novembra prihodnje leto.

Najprej je prišla na dan novica od neimenovanega vira blizu Clintonove, da najava bo, potem pa so na spletnih straneh Clintonove objavili video, ki prikazuje različne Američane, večinoma ženske, ki razlagajo, na kaj se pripravljajo v življenju.

Šele proti koncu videa se pojavi Clintonova, ki pove nekaj besed o pomenu družine in boja za srednji razred, nazadnje pa potrdi, da gre tudi ona na pot.

 

Deli s prijatelji