TVITA KOT NOR

Tvit gor in dol, Trump aktiven, ko vstane iz postelje

Objavljeno 18. junij 2017 20.50 | Posodobljeno 18. junij 2017 20.57 | Piše: STA, Ma. M.

Ameriški predsednik je dan znova začel z vrsto tvitov, v katerih je branil svoje predsedovanje, ki ga spremljajo številne težave.

THURMONT – Ameriški predsednik Donald Trump je skupaj z ženo Melanio, sinom Barronom ter tastom in taščo v Camp Davidu. Njegovo jutro pa se začne s tvitom. Na zadnji dan v tednu je kar nekajkrat tvitnil. »Programu Naredimo Ameriko spet veliko gre zelo dobro kljub vznemirjanju z lovom na čarovnice,« je zapisal med letovanjem v Camp Davidu v Marylandu, kjer preživlja vikend.

»Številna delovna mesta in velik poslovni zanos,« je še sporočil prek twitterja in izpostavil imenovanje konservativnega Neila Gorsucha za sodnika zveznega vrhovnega sodišča. »Infrastruktura, zdravstvo in znižanje davkov so še v delu.«

Trumpovo predsedovanje močno zaznamuje predvsem preiskava ruskega vpletanja v ameriške predsedniške volitve in povezav med njegovo kampanjo in Moskvo. Trump je v petek na twitterju zapisal, da ga preiskujejo, vendar pa je pri tem po navedbah vira iz predsednikovih krogov pisal o poročanju časnika Washington Post. Ne gre pa za potrditev, da ga preiskujejo, je dejal vir.

Deli s prijatelji