USTAVILI TRAJEKT

Slovenci in Hrvati med obračunom razkazovali spolovila

Objavljeno 24. julij 2016 17.37 | Posodobljeno 24. julij 2016 17.39 | Piše: Mo. S.

Incident med Slovenci in Zagrebčani je povzročil zamudo trajekta na Šolto.

Zgodilo se je na trajektu v Splitu.

SPLIT – Garaža trajekta, ki vozi na liniji Split–Rogač, je bila v soboto zvečer prizorišče živčnega besednega spopada, ki bi se kmalu sprevrgel v fizični obračun skupinice potnikov. In kdo je bil v incidentu udeležen? Nihče drug kot nekaj Slovencev in Zagrebčanov.

Kazali genitalije in se skoraj stepli

Po poročanju portala Slobodna Dalmacija naj bi se njihov spor začel že na parkirišču pred samim vkrcanjem na trajekt, ki bi moral izpluti ob 18.45. Pa so to ni zgodilo. Po neuradnih informacijah je domnevno prišlo tudi do »medsebojnega kazanja genitalij«, kar razgrete krvi seveda ni pomirilo, ampak jo je le še bolj razvnelo. Na trajektu pa je dogajanje doseglo vrhunec. Na kraj so poklicali splitsko policijo, a so se razgreteži do njihovega prihoda že pomirili. Preden so pobrali vse njihove podatke in izjave o incidentu ter pomirili preostale potnike, je minilo veliko časa, trajekt pa je tako proti Šolti krenil s 40-minutno zamudo.

Preostali potniki so povedali, da se na trajektu podobni incidenti dogajajo bolj ali manj redno, menda zato, ker v garaži ni več redarjev, ki bi umirjali strasti. Prihod vozil na trajekt menda nadzirata policist in posadka, v zgoraj opisanem primeru pa je skorajšnji pretep izbruhnil, ko so se potniki z avtomobili že vkrcali.

Predvidevamo, da so bili udeleženci po dolgi poti, gneči na cestah in vročini očitno že slabih živcev, ne bi se pa čudili niti, če bi po koncu vroče krvi vsi skupaj raje odšli na pijačo in pozabili na zamere ...

Deli s prijatelji