BUNGA BUNGA

Slačinune za Berlusconija

Objavljeno 18. april 2012 20.23 | Posodobljeno 18. april 2012 20.23 | Piše: A. J.

Nekdanji italijanski premier je za striptiz plačeval po 2000 evrov.

Se bo izmuznil tudi tokrat?

MILANO – Na sodišču v Milanu, kjer poteka sojenje nekdanjemu italijanskemu predsedniku vlade Silviu Berlusconiju, je bilo slišati nove pikantne podrobnosti v zvezi z obtožbami, da je seksal z mladoletno prostitutko. Manekenka, 27-letna Imane Fadil je namreč pričala, da so zanj plesale striptizete, preoblečene v nune, ona pa je ob prvi udeležbi na tovrstnem žuru od premierja prejela 2000 evrov v gotovini.

V nune oblečene plesalke so se pred njim tudi slačile

»Ne zameri,« naj bi ji zašepetal nekdanji italijanski voditelj, medtem ko ji je dajal denar. Imane je dejala, da je tisto noč opazila dve mladi ženski v črnih tunikah, z belimi tančicami in križi, ko sta zapeljivo plesali pred njim, in sicer tako, da sta počasi slačili kos za kosom. Ena izmed njiju je bila Nicole Minetti, nekdanja stomatologinja in zdajšnja predstavnica Berlusconijeve stranke v svetu regije Lombardija. Fadilova je na sodišču izjavila, da je slišala, da naj bi za seks plačal še najmanj dvema ženskama, ki sta bili udeleženki njegovega žura. Navedla je, da jo je lani, ko se je sojenje proti nekdanjemu prvemu možu države že začelo, neki skrivnostni moški poskušal prepričati, naj znova pride v vilo.

»Nekdo se je ustavil pred mojo hišo in mi dal telefon, ki se ne da izslediti, da bi se dogovorila za obisk vile Arcora. Toda tega nisem hotela storiti,« je dejala manekenka, ki izvira iz Maroka. Berlusconi se na sodišču zagovarja zaradi obtožb, da naj bi plačal za seks s 17-letno Maročanko Karimo El Mahrug, bolj znano kot Ruby. Milanski časopis Corriere della Sera je zapisal, da naj bi leta 2011 plačal 127 tisočakov Minettijevi in drugima dekletoma, ki sta bili povabljeni, da pričata na sojenju.

Njegov odvetnik je zavrnil obtožbe, češ da je šlo za popolnoma legalna nakazila in običajno darežljivost njegovega klienta. Minettijeva je denar uporabila za plačilo sodnih stroškov v postopku, ki se proti njej vodi z obtožbo, da je iskala dekleta za premierja – privlačne teve zvezde, misice, manekenke, med katerimi je bila tudi Ruby.

Deli s prijatelji