ORALNO ZADOVOLJEVANJE

Škandal: visoka funkcionarja dobili v gejevski akciji

Objavljeno 12. avgust 2013 21.05 | Posodobljeno 12. avgust 2013 21.06 | Piše: A. L.

Eden prihaja iz stranke socialistov, drugi pa iz stranke naprednih.

Mogoče bi tudi on rad snemal divjad (fotografija je simbolična)

BOR – Srbsko vladajočo koalicijo pretresa seksualni škandal. Pojavil se je namreč posnetek dveh visokih funkcionarjev, ki sta se v javnosti oralno zadovoljevala.

Bizaren pa je način, kako sta se na filmski trak oba funkcionarja ujela. Policija je namreč pripravljala racijo za preprodajalce, ki naj bi na tej lokaciji opravili primopredajo mamil. Lov na dilerje pa se je končal s pornoposnetkom.

Vsak s svojim luksuznim terencem

Kot je za Press povedal vir blizu policije, sta se funkcionarja na prizorišče pripeljala vsak s svojim velikim luksuznim vozilom. Policisti so pomislili, da so prišli mamilarji, in prižgali kamere. Toda po krajšem pogovoru je en moški začel oralno zadovoljevati drugega, nato pa sta vlogi zamenjala. Očitno je bilo dogajanje tako zanimivo, da policisti kamer niso izklopili, ampak so posneli celotno intimno zgodbo.

Posnetek so nato predali nadrejenim, prepoznana pa naj bi bila dva funkcionarja: eden iz SPS (Socijalistička partija Srbije), stranke socialistov (iz nje prihaja tudi predsednik vlade Ivica Dačić), drugi pa iz srbske stranke naprednih (SNS – Srpska napredna stranka).

Kje hranijo posnetek, ni znano, se pa pričakuje, da bosta oba funkcionarja odstopila.

Deli s prijatelji