BIZARNO

Seks škandal v šoli: dijakinja podrobno opisala intimne odnose s profesorji

Objavljeno 21. julij 2016 20.13 | Posodobljeno 21. julij 2016 20.13 | Piše: T. B.

Najbolj pretreseni so starši.

BEOGRAD – Srednja šola v beograjskem Zemunu se je zaradi izpovedi ene izmed dijakinj znašla pod drobnogledom javnosti. Prah je Tamara Marinković dvignila s knjigo, ki jo je poimenovala Trofeje.

Prepovedan sadež

Najstnica je v svojem prvem romanu podrobno opisala življenje srednješolke Nataše. Opisovala je njeno zaljubljenost v profesorje, med katerimi so nekateri takoj vzpostavili distanco do dekleta, drugi pa so z veseljem zagrizli v prepovedan sadež. Dogodki so predstavljeni tako nazorno in avtentično z osebami, ki jih vsi prepoznajo, da pravzaprav ni dvoma, da je knjiga napisana po resničnih dogodkih. 

Nazorno o seksu s profesorjem

»Odkar je bila knjiga objavljena, na šoli vlada pravi kaos. Njena avtorica je naša nekdanja dijakinja, ki sicer ni omenila, da gre za dogajanje na tej šoli, a ker je tako nazorno opisovala predmete in profesorje, je vsem jasno, za katero šolo gre,« je za Kurir povedal eden izmed zaposlenih. 

Vsi so molčali

Precej nazorno je opisan tudi spolni odnos med glavno junakinjo in profesorjem, ki ga je avtorica poimenovala Miloš Ristić. Profesor naj bi bil poročen, za njegovo sestajanje z dijakinjo pa naj bi bil vedel celo šolski psiholog. Novinarji so avtorico knjige že hoteli intervjuvati, vendar je vsem brezskrbno sporočila, da se z dopusta vrača šele v septembru.

 

Deli s prijatelji