BREZ MEJA

Renata (43) se je poročila s 16-letnikom

Objavljeno 03. september 2012 22.11 | Posodobljeno 03. september 2012 22.10 | Piše: A. L.

Že ko je bil star Ervin 13 let, sta se prepuščala mesenim užitkom.

Renata in Ervin.

DUNAJ – Pred matičarja sta minuli petek v kraju Perhtolzdorf (blizu Dunaja) stopila Ervin Unterlehner in njegova izbranka Renata Juras. Šlo bi za klasično poroko, če ne bi bil Ervin mladoleten – šteje rosnih 16 let –, nevesta pa od njega starejša kar 27 let. Tako je! Nevesta Renata jih šteje že 43.

Ljubezen, ki je premagala vse

Gre za znano zgodbo nekdanje rokometne trenerke iz Hrvaške, ki se je zapletla s takrat 13 let starim fantom, čigar trenerka je bila. Javnost je bila nad njunim odnosom zgrožena – sledila je prijava zaradi spolnih odnosov z mladoletno osebo, Renata pa je ostala tudi brez službe. Sodišče jo je obsodilo na 22 mesecev pogojne zaporne kazni.

»Do neba in nazaj«

Kljub vsem dogodkom v preteklosti pa sta se Ervin in Renata odločila za nadaljevanje skupne poti. Konec junija se jima je rodila hčerka Noemi, prejšnji petek pa sta skočila v zakonski jarem. Na poročnih prstanih, ki sta si jih nataknila na prstanca, pa imata oba vgravirano Do neba in nazaj, kar simbolizira njuno ljubezen, pravi Ervin. »Navadni« mladoporočenci bi si po poroki privoščili medene tedne, a onadva si jih ne bosta mogla. Za Ervina se je namreč začelo novo šolsko leto.

Tisti, ki vam nemški jezik dobro teče, si oglejte še videointervju z zaljubljencema.

Deli s prijatelji