UJETA

Razkrito obrito poslansko mednožje

Objavljeno 06. oktober 2012 11.13 | Posodobljeno 06. oktober 2012 11.13 | Piše: A. L.

Tudi poslanci so ljudje in marsikdo je pred politično kariero denar služil z nekoliko manj uglednim delom.

Poslansko mednožje je razkrila srbska revija Alo!.

Pri južnih sosedih danes veliko ljudi kaže s prstom na poslanko Neveno Adžemović, ki danes sedi precej zapeta v poslanskih klopeh. Srbska revija Alo! je namreč objavila fotografije njenega mednožja. Ni čisto golo, saj je pod mini krilom nosila vijoličaste tangice. Fotografije, nastale so leta 2006 na sejmu, kjer se je raztegovala na pokrovu motorja vozila na avtomobilskem sejmu, so dobre kakovosti – iz njih je razvidno, da je poslanka svoje mednožje dobro pripravila na objektive. Takrat je pozirala z nasmeškom na obrazu, ko pa je zaslišala novinarska vprašanja v povezavi z nastalimi fotografijami, se ji je hipno vklopil gumb za vulgarno, s čimer je dokazala, da je res prava narodna poslanka.

Moje je le za gledanje, ne pa kot tvoje

»Kur** ena! Veš kaj, moja pi**a je lepa in je za gledanje. Vsi so me gledali, in to je bilo to,« je kričala poslanka. Na dejstvo, da bo uredništvo objavilo omenjene fotografije, jim je dejala le, da so ljubosumni. Pozneje je novinarki poslala še nekaj sporočil: »Moje mednožje je samo za gledanje, ne pa kot tvoje. Ti degeneriranci, ki so vam dostavili slike, pa me lahko samo občudujejo.«

Ko se je doza testosterona na estrogenski podlagi le nekoliko zmanjšala, si je v sporočilu po mobilniku zaželela, naj raje pišejo, kako ljudje živijo, njeno spodnje perilo pa naj pustijo pri miru. Je pa izjavo končala z besedo 'crknite'.

Nevena obvlada

Nevena, ki je pela v skupini Models, katere eden glavnih hitov je skladba z naslovom Pare, pare, pare (Denar, denar, denar), ki bi ga lahko imenovali pravzaprav manifest estrade in današnjega stanja duha, je stara komaj 29 let, pa že vsa prekaljena in izverzirana v vseh bistvenih življenjskih panogah. Je dvakrat ločena, prvič od poslovneža Željka Jankovića, drugič pa od poslovneža (da, ni tiskarski škrat) Srđana Adžemovića, s katerim ima sina Rastka. Srđan se je prvič sicer ločil od Lele Andrić, ki je – estradnica.

Deli s prijatelji