ODZIV

Razkrinkana Melania Trump sprožila val maščevanja

Objavljeno 30. april 2016 12.32 | Posodobljeno 30. april 2016 12.32 | Piše: T. L.

Po njenem zapisu na facebooku se je začelo ...

NEW YORK – Pred dnevi smo pisali o razkritju skrivnosti v družini Melanije Trump: iz omare družine Knavs, ki živi v New Yorku, so v javnost pricurljali grehi iz preteklosti Viktorja, Melanijinega očetaimage. Viktor namreč nikoli ni priznal sina Denisa, ki je Melanijin polbrat. O njem pa je molčala tudi Melania, ki polbrata ni nikoli srečala.

Razkritje ameriške novinarke Julie Ioffe, ki je bilo objavljeno v reviji GQ, je sicer čez lužo bolj odmevalo kot v Sloveniji. Kot smo poročali, smo v Denisov domači kraj odšli tudi mi, vendar ga zaradi odsotnosti žal nismo srečaliimage.

Kakor koli že: Melania se je na dan objave novice o skritem polbratu v reviji GQ,oglasila z zapisom na facebooku. »Članek objavljen v GQ danes je še en primer nepoštenih medijev in njihovega nedostojnega poročanja. Julia Ioffe, novinarka, ki se želi uveljaviti, se je moje družine očitno lotila z jasnim namenom. V članku so navedene številne netočnosti, vključno z nekaterimi izjavami o moji družini, in trditve, ki zadevajo osebne zadeve. Moji starši niso javne osebnosti in se jih gospa Ioffe s svojimi nepoštenimi pogledi ne bi smela lotiti,« je med drugim zapisala Melania. In s tem sprožila verižno reakcijo.

Predvajajo ji Hitlerjeve govore 

Podporniki Donalda Trumpa so se namreč zdaj lotili novinarke Ioffove z grožnjami, s spletnim nadlegovanjem, z žaljivkami in podobno. Postala je tarča protijudovskih izpadov, tako da je na twitterju v svoj zagovor objavila, da je njena družina v ZDA prispela pred 26 leti, in to zakonito, so pa bežali pred antisemitizmom. Piše še, da jo s skritih številk kličejo posamezniki in ji predvajajo govore Adolfa Hitlerja, zmerjajo jo z umazano rusko simpatizerko in podobno.

Kaj Melanii ni jasno

Donaldovi in Melanijini častilci so v imenu lojalnosti prestopili prag dostojnosti in napadali novinarko, ki je objavila informacijo, ki jo je družina pol stoletja skrivala. In to v času, ko je Melania na poti do Bele hiše in poročena z enim najbogatejših ter vrsto let tudi enim bolj kontroverznih ljudi na svetu. Ob tem, lahko rečemo, kar naivno pričakuje, da mediji in Donaldovi politični nasprotniki ne bodo brskali po njeni zgodovini in zgodovini njenih sorodnikov.

Mož želi voditi svet, ona zahteva zasebnost 

Še več, lahko bi celo predpostavili, da se Melania očitno še ni povsem vživela v vlogo ene od najbogatejših žensk, ki živi v enem od najbogatejših mest na svetu. Kljub temu da že vrsto let živi v ZDA in možnosti, da si najame najboljše učitelje za učenje tujih jezikov tega sveta, ima velike težave s tekočim govorjenjem angleščine in je njen besedni zaklad v javnosti precej skromen. In, kot že zapisano, ji očitno ni jasno, da ob poroki s kontroverznim milijarderjem, ki želi voditi svet in je v preteklosti prek medijske izpostavljenosti sam gradil poslovni imperij, ni teoretične možnosti, da mediji ne bi preiskali vsakega delčka ožje in širše družine tako izpostavljene družine, kot je Trumpova. 

Deli s prijatelji