BUNGA BUNGA

Radodarni Berlusconi Ruby tedensko plačeval 47 tisočakov

Objavljeno 23. april 2012 23.25 | Posodobljeno 23. april 2012 23.26 | Piše: S. J.

Na dan so prišle transkripcije pogovorov med trebušno plesalko, ki se je videvala z Berlusconijem, in njeno prijateljico.

Italijanski premier Silvio Berlusconi rad zapoje v dobri družbi.

RIM – »Silvio me je včeraj poklical in rekel, da me bo obsul z zlatom. Pomembno je le to, da vse skupaj ostane skrivnost,« je v enem izmed telefonskih pogovorov, ki jim je prisluškovala policija, Maročanka Ruby povedala svoji prijateljici Antonelli. Transkripcije pogovorov, ki so nastale v času, ko se je trebušna plesalka videvala z bivšim italijanskim premierjem Berlusconijem, so pred dnevi prišli v javnost.

Silvio ima rad mlade ljudi

Med drugim Ruby v pogovorih razkriva, kakšno je njena zveza z Berlusconijem. Svoji prijateljici je povedala, da gre na zabavo v Berlusconijevo rezidenco, in zatrdila, da sta s premierjem samo prijatelja, čeprav nekateri mislijo drugače. 

»Silvio ima rad mlade ljudi. Problem je samo v tem, da vsi takoj pomislijo, da je med nama kaj več, ker mi daje 47.000 evrov na teden. Ampak sva samo prijatelja,« je še povedala Ruby.

Željna slave in bogastva

V nekem drugem pogovoru je Maročanko prijateljica vprašala, ali je ni strah sramote, ki jo bo doletela, če njena zveza z Berlusconijem pride v javnost. Ruby je odgovorila, da se ne boji, saj bo po vsem skupaj postala slavna in bogata, poroča 24sata.

Deli s prijatelji