PO DRAŽBI

Prodala je nedolžnost in trdi, da je še devica

Objavljeno 11. julij 2013 21.58 | Posodobljeno 11. julij 2013 21.58 | Piše: A. K.

Brazilka (21) je avstralskega filmarja obtožila, da jo je izkoristil.

RIO DE JANEIRO – Brazilka Catarina Migliorini (21) je lani na dražbi za 600 tisoč evrov japonskemu milijarderju z imenom Natsu prodala svojo nedolžnost. Takrat je trdila, da bi večino denarja namenila izgradnji domov za revne v svoji domovini.

Dražba je potekala v okviru snemanja dokumentarnega filma z naslovom Iščejo se device (Virgins Wanted), ki ga je pripravil avstralski filmar Justin Sisley, za katerega 21-letnica trdi, da jo je prevaral. »Mislim, da sem bila žrtev njegovih prevar. A Sisley ni poskušal prevarati samo mene, temveč tudi druge ljudi,« je povedala Catarina, ki je za Huffington Post priznala, da z Japoncem sploh ni spala.

Ni bil tak, kot je mislila

Srečala sta se v neki restavraciji v Sydneyju, Catarino pa naj bi ujezilo dejstvo, da Natsu ni bil videti tako, kot ji ga je opisal Sisley. »Zato z njim nisem hotela imeti spolnih odnosov, poleg tega pa mi niso plačali niti potnih stroškov, kaj šele kaj drugega,« je povedala. Dodala je, da je bila prepričana, da bo Sisley posnel resen dokumentarec o mladih devicah, a je bila na koncu žrtev njegovih spletk.

Ne verjame, da Natsu obstaja

»Povedal mi je, da obstaja možnost, da bo prišlo tudi do dražbe, a se to verjetno ne bo zgodilo. Ko sva se srečala na Baliju, je bila dražba že objavljena, jaz pa prisiljena sodelovati. Povedal mi je, da bomo tako deležni največ pozornosti svetovnih medijev,« razkriva mlada Brazilka, ki bi morala dobiti 20 odstotkov od prodaje dokumentarnega filma in vseh 600 tisoč evrov, kolikor je ponudil Japonec. »Nič od tega se ni zgodilo. Ne verjamem, da pravi Natsu sploh obstaja,« je dodala Catarina, ki zatrjuje, da je še vedno devica.

Deli s prijatelji