NA MORJU

Prijateljica jo je namočila, poletne romance ni bilo

Objavljeno 11. avgust 2012 13.35 | Posodobljeno 11. avgust 2012 13.36 | Piše: Mo. S.

Sicer ima tudi fanta, najbolj pa jo skrbi, ker ji telefon zaradi lažnih govoric neprestano zvoni.

Aida Turalić.

SARAJEVO – Morje in romantični sončni zahodi so najbrž krivi, da mlada Sarajevčanka Aida Turalić (24) ne more pozabiti svoje poletne romance. Na hrvaški obali je nekaj dni uživala s svojimi prijatelji in spoznala moškega iz Beograda. Tako kot vsakič se je tudi letos dopust končal, z njim pa tudi srečanja, ki so ji, kot sama meni, spremenila življenje.

(Ne) išče mladega Beograjčana

Zaljubljenost kljub ločenosti ni minila in Aida se je odločila za neobičajen korak, piše spletni portal Dnevni avaz. Ob pomoči novinarjev je Beograjčane poprosila, naj ji namreč pomagajo najti fanta, ki ga je spoznala na Hrvaškem. »Takoj ko sem ga spoznala, sem nekaj začutila … Mislim, da je 'to bilo to'. Ni trajalo ravno dolgo, a zame je bilo nekaj najlepšega, kar se mi je kdaj zgodilo,« je povedalo dekle, ki je skrivnostneža očitno pozabilo prositi za telefonsko številko ali naslov.

Zanikala zaljubljenost 

A že čez nekaj ur si je mladenka premislila. Novinarjem je namreč povedala, da je ta zgodba izmišljena, saj moškega iz Beograda ne išče, res pa je, da ga je na Hrvaškem spoznala. Vanj se ni zaljubila, sta pa ostala v stikih. Sicer ima tudi fanta, najbolj pa jo skrbi, ker ji telefon zaradi lažnih govoric neprestano zvoni, na facebook pa je prejela ogromno sporočil.

Domneva, da se je ena od njenih prijateljic izdajala zanjo in novinarjem povedala izmišljeno zgodbo.

Deli s prijatelji