NOVA BOMBICA

Predsednikova ljubica pričakuje otroka?!

Objavljeno 15. januar 2014 12.26 | Posodobljeno 15. januar 2014 12.28 | Piše: T. L.

Junija naj bi Julie Gayet rodila njegovega otroka, je zapisal bloger, ki se sklicuje na novinarja priznanega televizijskega kanala.

PARIZ – Francoski predsednik François Hollande (59) se je med včerajšnjo tiskovno konferenco zavil v molk glede statusa prve dame Valérie Trierweiler. Na preprosto vprašanje, ali je Valérie še prva dama Francije, je Hollande odločno odgovoril in ponovil že slišano stališče, da o zasebni zadevi ne bo javno razpravljal. Je pa obljubil, da bo odločitev sprejel pred februarskim obiskom zakoncev Obama v Washingtonu, kamor se bo odpravil 11. februarja. Tedaj bo že jasno, s kom bo letos praznik zaljubljencev preživel francoski predsednik. In še nekaj: predsednik je povedal, da časnika Closer, ki je prvi razkril njegovo najnovejše ljubezensko razmerje, ne bo tožil. 

Že petič očka, že tretjič mamica?

Do februarskega obiska ZDA pa utegne biti še vroče. Sočna zgodbica o ljubezenskem trojčku francoskega predsednika in težki odločitvi, ki ga še čaka v prihodnosti, se namreč lahko še bolj zaplete. Menda je namreč predsednikova ljubica, 41-letna Julie Gayet, noseča, in to že štiri mesece. To bi bil za izkušenega očeta Hollanda že peti naraščaj, s prvo ženo Marie-Ségolène Royal ima namreč štiri otroke, za Julie po komaj tretji (dva ima z argentinskim cineastom Santiagom Amigoreno). Nepotrjene informacije so se znašle na spletni strani francoskega blogerja, ki pa kot vir navaja novinarja priznanega francoskega televizijskega kanala M6, poroča Daily Mail.

Informacija se je kot ogenj razširila po spletu, potrditi pa je ne želi nihče. 

Deli s prijatelji