POZABLJIVCI

Pozabljivci, olajšajte si življenje

Objavljeno 26. marec 2013 09.13 | Posodobljeno 26. marec 2013 09.14 | Piše: Nenad Vučić

Našli smo nekaj rešitev, ki vam bodo pomagale pri odpravljanju tovrstnih težav.

Pred odhodom vedno iščete ključe? Se to ne dogaja le vam, ampak tudi drugim družinskim članom? Prava rešitev za tovrstne težave je iskalnik ključev myTracker. Kombinacija štirih obeskov za ključe in postaje za iskanje bo poskrbela, da jih nikoli več ne boste iskali. Obesek je lično oblikovan in ga lahko uporabite za označevanje svojih ključev, poleg tega pa je dovolj majhen, da ga lahko pospravite skupaj s ključi v etui ali torbico. Vgrajena tehnologija omogoča velik domet iskanja, saj lahko ključe najdete tudi skozi steno ali med nadstropji, le pritisniti morate na pravo barvno kodo iskalca – in obesek se vam bo takoj oglasil!

Kje je naš šotor?

Obiskujete koncerte na prostem in pri tem šotorite? Ali pa samo radi kampirate in nenehno iščete svoj šotor? Če imate težave z iskanjem šotora, je za vas prava rešitev svetilka TentFinder. Baterijska svetilka, ki lahko seveda služi tudi za osvetlitev, je opremljena z daljinskim upravljalnikom, ki v dosegu 50 metrov vklopi luč v šotoru. Tako boste v množici takoj opazili svojega, le še približno lego si morate zapomniti.

Da ne pozabite mobilnika

Tudi vi vedno pozabite svoj telefon doma? Ne veste, kam ste ga odložili? Potem je zadnji čas, da si omislite obesek za ključe Tumi Smart Key. Obesek s tehnologijo bluetooth se oglasi takoj, ko izgubi povezavo s telefonom, torej ko se od njega oddalji za okoli deset metrov. Obesek je opremljen tudi s tako imenovano panik tipko, ki sproži glasen alarm v primeru, ko bi vas morda kdo hotel oropati. S pritiskom na gumb se namreč sproži konstantno glasno piskanje, podobno alarmu, ki bo opozorilo mimoidoče in pregnalo nepridiprava.

Sporočila za domače

Ste se naveličali pisanja listkov s sporočili za družinske člane? Ali pa je vaš hladilnik prepoln najrazličnejših sporočil? V obeh primerih vam lahko na pomoč priskoči Video-memo. Nanj lahko posnamete do 30 sekund dolga videosporočila, ki jih vaši bližnji potem predvajajo. Video-memo je na hrbtni strani opremljen z magnetom, tako da ga preprosto pritrdite na hladilnik.

 

Deli s prijatelji